Zijn debuutsingle ‘Here With Me’ was Hotshot op StuBru vorige week, kwam op 28 binnen in De Afrekening, en zit deze week in high rotation op StuBru. Van een binnenkomer gesproken. "De Jeff Buckley van Deinze", zei Isolde Lasoen in De Nieuwe Lichting.

Milo Meskens is sinds begin 2014 actief als soloartiest. Onder eigen naam brengt hij zowel solo als met live-band een mix van pop, folk en blues in de stijl van Ben Howard, Jeff Buckley, James Bay & consoorten. In 2015 werd hij geselecteerd tot finalist van De Nieuwe Lichting. Daarna mocht hij een live sessie doen in Fans Of Flanders (Eén/Canvas), verzorgde hij het voorprogramma van een aantal bekende acts (JP Cooper, Kensington, Mister & Mississippi,...) en kon hij in heel wat mooie plekken optreden (Ancienne Belgique, Rivierenhof, Hoxton Square Bar (UK), Botanique, Boomtown,...).

De single (met band) kan je hier beluisteren: https://www.youtube.com/watch?v=TyGKjXus3i4 (er wordt op dit moment gewerkt aan Milo’s eerste echte clip). In deze Popvilla Sessie kan je Milo Meskens solo aan het werk zien: https://www.youtube.com/watch?v=2YnNdT83W2c

Bandleden: Milo Meskens (gitaar, zang), Benjamin Jacobs (keys), Steven De Smedt (gitaar), Ruben Degeest (bas) & Midas Wouters (drums).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over