Alita: Battle Angel is vanaf 29 juli beschikbaar als download, vanaf 5 augustus te huur via VOD en vanaf 7 augustus verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en UHD

Award-winnaars James Cameron & Jon Landau (Avatar, Titanic), en getalenteerd filmmaker Robert Rodriguez (Sin City) creëerden de young adult sciencefictionfilm Alita: Battle Angel. Een futuristisch avontuur in mangastijl dat draait rond hoop en macht. Alita, een achtergelaten cyborg, probeert haar nieuwe leven op de rit te krijgen, maar wordt hierbij zwaar op de proef gesteld door haar mysterieuze verleden. Een visueel spektakel waarbij je de hele film lang op het randje van je stoel zit van spanning.

Synopsis
Alita (Rosa Salazar) wordt wakker zonder herinnering aan wie ze is in een wereld die ze niet herkent. Ze wordt opgevangen door een medelevende arts die zich realiseert dat ergens in deze verlaten cyborg het hart en de ziel van een jonge vrouw met een buitengewoon verleden schuilt. Wanneer de dodelijke en corrupte leiders van Iron City achter Alita aan gaan, ontdekt ze dat ze over unieke vechtkunsten beschikt die de machthebbers maar al te graag onder controle willen hebben. Als ze uit hun greep kan blijven, kan ze de sleutel zijn tot het redden van haar vrienden, haar familie en de wereld waar ze verliefd op is geworden.

Cast
James Cameron en Jon Landau (Avatar) brengen samen met Robert Rodriguez een fantastische cast samen in dit spannende actieverhaal. Rosa Salazar (Maze Runner) kruipt in de rol van Alita en speelt zo de sterren van de hemel. De barmhartige cyber-arts Ido die Alita ontdekt, wordt gespeeld door Christoph Waltz (Django Unchained, Inglourious Basterds). Keean Johnson (Nashville, Notorious) neemt de rol van Alita’s slimme vriend, Hugo, op zich. Andere rollen zijn voor Jennifer Connelly (Requiem for a Dream, A Beautiful Mind), Mahershala Ali (The Hunger Games; Mockingjay) en Ed Skrein (Deadpool).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: