Op vrijdag 16 september 2016 wordt de tweede late night aflevering van Jonas & Van Geel niet door Jonas zelf geopend, maar wel door het komische trio Gaston, Gaston en… Gaston. Jonas zet de deuren van zijn show dan ook open voor twee topacteurs: Maaike Cafmeyer en Peter Van den Begin. Een clash tussen het Antwerps en het West-Vlaams.

Peter Van den Begin is momenteel zowat de koning van de Belgische film. Zowel in King of the Belgians als in Everybody Happy speelt hij de hoofdrol. In die laatste film speelt hij een stand-upcomedian. Dat ook Maaike Cafmeyer een komisch talent van uitzonderlijk niveau is, is een publiek geheim. En twee komische topacteurs, dat vraagt volgens Jonas om een wedstrijdje. “Wat is het makkelijkst: een hele zaal doen lachen of één persoon”, wil Jonas weten. In de eerste sit-down comedy club van ons land proberen Maaike en Peter mekaar aan het lachen te brengen. Wie het vaakst in de lach schiet, is verloren.

De Ertebrekers sluiten de zomer muzikaal af met hun grote hit De Zji, een nummer waarin ook Maaike Cafmeyer te horen is...

De afleveringen van Jonas & Van Geel zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: