rasters is de nieuwe dagelijkse quiz van VIER.

Steven Van Herreweghe test elke aflevering twee al te lang onbekend gebleven kandidaten op hun visuele kennis. Snel associëren, voorwerpen of gezichten herkennen en onthouden, links blootleggen en een beetje kunnen namedroppen zijn de voornaamste troeven die hen naar de concreetste aller hemelpoorten kunnen leiden: die van de grote prijzenkast.

rasters is een eigentijds spelprogramma voor mensen van 9 tot 99 jaar waarin ze punten scoren door correct te antwoorden en de juiste foto’s aan te klikken. Hoe meer punten de kandidaten onderweg in de vier rondes binnenrijven, hoe meer tijd ze krijgen voor de finale. Winst levert in deze vinnige quiz geen bordkartonnen cheques voor een of andere vage verbouwing op, maar tastbare prijzen waar de kandidaten eindelijk nog eens ouderwets blij van worden. De dagwinnaar mag steevast kiezen uit het rijke prijzenaanbod of de dag nadien terug komen om bij winst van een hoger schap in de prijzenkast te kunnen kiezen.

Op maandag 28 januari nemen Lynn uit Brugge en Kurt uit Bilzen de handschoen op. Lynn is 21 jaar, studente journalistiek en ze woont in Brugge. Kurt is 38, hij werkt in de staalbrance en woont in Bilzen.

rasters met Steven Van Herreweghe is er elke weekdag om 19u40 op VIER.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: