C2C: Country to Country, Europa’s grootste countryfestival, keert op zaterdag 7 maart en zondag 8 maart 2020 terug naar AFAS Live, Amsterdam. Na een zeer succesvolle eerste editie in 2019 met 3.500 bezoekers breidt het festival zich in 2020 uit naar een tweedaagse set-up. Luke Combs is de headliner op zaterdag 7 maart en Darius Rucker is de grote naam op zondag 8 maart. De kaartverkoop start op vrijdag 25 oktober om 11.00 uur via Ticketmaster. Alle info over ticketprijzen, de line-up en het festival: http://c2c-countrytocountry.nl.

Luke Combs werd recentelijk toegelaten tot het selecte gezelschap van Grand Ole Opry-leden en momenteel tourt hij in Amerika met een compleet uitverkochte 'Beer Never Broke My Heart Tour’. De grote doorbraak van Darius Rucker was als zanger van de band Hootie & The Blowfish, maar sinds hij in 2008 zijn eerste countryalbum lanceerde is de zanger ook solo een groot succes. Naast Combs staan ook Brett Young (goed voor vijf keer platinum met hitsingle 'In Case You Didn’t Know), Charles Esten (bekend van de TV-serie Nashville), Lindsay Ell (geroemd om haar bluesy, John Mayer-achtige gitaarspel) en Runaway June ('Next Women of Country’) op 7 maart op het podium van AFAS Live.

De zondag bestaat, naast Rucker, uit optredens van The Cadillac Three (scheurende Southern Rock) en een showcase van Introducing Nashville (met Abby Anderson, Eric Paslay en Tenille Townes).

C2C: Country to Country in AFAS Live bestaat uit twee verschillende podia. De line-up wordt de komende tijd verder uitgebreid met nationale en internationale countryacts en is een feest voor de vele Nederlandse countryliefhebbers. Voor de tweede editie zijn zowel losse dagtickets (vanaf €61,60) als weekendtickets (vanaf €115,00) beschikbaar. C2C: Country to Country vond zijn oorsprong in het Verenigd Koninkrijk en heeft in 2020 edities in London, Glasgow, Dublin, Berlijn en Amsterdam. Vorig jaar bezochten 70.000 mensen één van de edities van het festival.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Country to Country
Datum: 
7 & 8 maart 2020
Locatie: 
AFAS Live, Amsterdam

Reservatie:

Meer over