Lukas speelde vorige maand zijn laatste keer 'Ik Doe Mijn Best'. Zijn allereerste zaalshow was meteen goed voor drie seizoenen. Deze show is binnenkort ook integraal te beluisteren via de gebruikelijke streamingkanalen en op de ouderwetse cd. Volg de Facebook van Lukas voor meer informatie.

Vlaanderen maakte afgelopen najaar ook kennis met zijn videorubriek 'Standaard Koekhandel'. Hierin duikt Lukas samen met een andere comedian in de 'koekenrayon' van de supermarkt om diens favoriete koek te ontdekken. Dat wordt ongetwijfeld vervolgd in 2019... Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe video's? Volg dan Lukas zijn Youtube-kanaal of via Facebook.

Zijn comedyshows combineert hij met zijn job voor het Canvas-programma 'De Ideale Wereld'. Daarvoor werkt hij zowel voor als achter de schermen, als redacteur, acteur en sidekick.

Ondertussen kijkt hij er naar uit om nieuw materiaal uit te proberen live op podium. En omdat het kan, neemt hij zijn maten Edouard De Prez en Sander VDV mee. Ze hebben overduidelijk elk hun eigen stijl, dus dat het een boeiende avond wordt, staat al vast. Bekijk hier alle speeldata.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over