Lukas Graham, bekend van het hyperaanstekelijke “7 Years” trekt begin volgend jaar op een uitgebreide tournee. En er staat een Belgische passage op het programma! Het Deense viertal betreedt op donderdag 9 maart het podium van de Antwerpse Lotto Arena.

Onder leiding van zanger en songwriter Lukas Graham Forchhammer, heeft de band zich weten profileren als dé revelatie van 2016. Hun hitsingle “7 Years” stond in maar liefst 33 landen op nummer 1 in de charts en werd meer dan 425 miljoen keer gestreamd op Spotify. Cijfers die er niet om liegen! Het nummer was een voorbode van Lukas Graham’s zelfgetitelde eerste langspeler, die in april op de markt kwam. Lovende commentaren stapelden zich wereldwijd op. Met een klassieke scholing bij het jongenskoor van Kopenhagen, roots in de Ierse folk en een passie voor hip-hop, bezit Lukas een uitzonderlijk talent om zowat elke mogelijke emotie met zijn muziek te bevangen. En nu staat tweede single “Mama Said” klaar om dat talent te bevestigen.

2016 is niet enkel het jaar van de doorbraak van Lukas Graham, de band is ook voor het eerst te gast in ons land, op Pukkelpop. Op 9 maart 2017 komen ze naar de Lotto Arena. Noteer met stip in de agenda! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 17 juni om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lukas Graham
Datum: 
9 maart 2016
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over