Peter Minnebo

“Ik heb een weloverwogen beslissing genomen, het album zal niet verkrijgbaar zijn via streaming, wel via mijn website. Normaliter wou ik er niets over zeggen, maar het werd me gevraagd. Ik ben niet ‘anti streaming’, maar wanneer je de muziek via dit kanaal beluistert, steun je enkel de mensen achter deze service. De artiest die de muziek creëerde, ontvangt zo goed als niets.

Als je daarentegen kiest om het album te kopen of te downloaden via de website www.lukabloom.com , steun je alvast deze mensen:

De artiest zelf

Verdeler van het album (mijn zus Anne Ryne)

De muzikanten die op het album meespeelden, alsook de zangeres die met me samenzong.

Eigenaar van de studio en de studio ingenieur, die de songs opnam

Grafisch designer

De schilder van het artwork

Lokale postkantoor, die het cd bezorgt

Lokale leveranciers van enveloppes en labels

Zo steun je mij, vele zangers en muzikanten, die hun inkomen hebben verloren de laatste maanden. Vandaar dat ik deze beslissing genomen heb. Misschien zullen minder mensen mijn album te horen krijgen, maar dat is het risico dat ik nu neem.

Indien je mijn vorige 21 albums wist te appreciëren, en je mijn nieuw album wil beluisteren, vraag ik u om te overwegen, het album rechtstreeks van mij te kopen. Het album zal naar u verzonden worden door mijn zus in County Clare.

Ik begon het album te schrijven, zo’n 2 jaar geleden. Ik ben trots op het album, meer specifiek op de artiesten die meewerkten.

Uiteindelijk zijn wij ook werkende mensen,

Dit is mijn werk,

Bedankt voor uw steun!”

Luka Bloom

Het album Bittersweet Crimson komt uit op 20 juli en is verkrijgbaar via www.lukabloom.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: