De Belgische en Nederlandse tournee 'YOU COULDN'T HAVE COME AT A BETTER TIME', van Luka Bloom, die initieel zou plaatsvinden in april 2020 en later werd verplaatst naar november 2020, is opnieuw verplaatst naar najaar 2021 in verband met maatregelen rondom het coronavirus.​

Luka Bloom, de artiestennaam van Barry Moore, is een graag geziene gast op de Belgische en Nederlandse podia en festivals en heeft in de Lage Landen een bijzonder trouw publiek opgebouwd. Luka Bloom zou oorspronkelijk in 2020 naar ons land komen in het kader van de 30ste vejaardag van zijn album 'Riverside'. Voor hem het album waarmee alles begon. De afgelopen maanden heeft de Ierse singer-songwriter niet stilgezeten, en schreef hij een reeks nieuwe liedjes over vriendschap en de simpele dingen des levens die zijn gebundeld in zijn tweeëntwintigste studioalbum, genaamd 'Bittersweet Crimson'.

'The beauty of everyday things' is de signature song van het album, waarop Luka Bloom de komst van de zomer bezingt, maar vooral de alledaagse eenvoud en het trager leven waartoe we sinds de coronacrisis allemaal worden verplicht. De artiest, die het lied al in 2019 schreef, bleek alweer een beetje visionair. Ook in titelnummer 'Bittersweet crimson' - een ode aan de vriendschap - en in 'Vision for 2020' heeft Bloom het over de schoonheid en het genot van samen te drinken en te delen, "and doing little else”. Het album is enkel verkrijgbaar via www.lukabloom.be.

De uitgestelde tour staat dus niet enkel in het teken van de 30ste verjaardag van zijn album 'Riverside’, maar brengt ook nieuwe songs uit het album 'Bittersweet Crimson’.

Gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn geweldige stem steekt Luka Bloom elk publiek in zijn achterzak. De Ierse singer-songwriter intrigeert met een bijzonder gitaargeluid, want soms klinkt het alsof er een veelvoud aan gitaristen op het podium staat. De songkeuze blijft altijd interessant, met naast veel eigen klassiekers en nieuwe songs ook zorgvuldig uitgekozen covers.

Nieuwe tourdata:
13.11.2020 Minard, Gent
We zijn nog op zoek naar een nieuwe datum. Tickets blijven geldig.
SOLD OUT
30.10.2021 CC Evergem, Evergem
Tickets & info via evergem.be
TICKETS
9.11.2021 CC Belgica, Dendermonde
Tickets & info via ccbelgica.be
TICKETS
10.11.2021 Schouwburg Kortrijk, Kortrijk
Tickets & info via schouwburgkortrijk.be
TICKETS
12.11.2021 De Warande, Turnhout
Tickets & info via warande.be
TICKETS
18.11.2021 CC Diest, Diest
Tickets & info via ccdiest.be
TICKETS
19.11.2021 CC De Warandepoort, Tervuren
Tickets & info via dewarandepoort.be
TICKETS
27.11.2021 Cultuurcentrum, Lier
Tickets & info via lierscultuurcentrum.be
TICKETS

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over