Gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn geweldige stem steekt Luka Bloom elk publiek in zijn achterzak. De combinatie van een intrigerend gitaargeluid (soms klinkt het alsof er een veelvoud aan gitaristen op het podium staat) en de interessante songkeuze (boeiend eigen werk, maar ook veel zorgvuldig uitgekozen covers) staat al meer dan twintig jaar garant voor grootse concertavonden.

Luka Bloom is al jaren kind aan huis in ons land. Momenteel speelt Luka Bloom in de Belgische concertzalen ter gelegenheid van zijn nieuw album 'Refuge'. Van die tournee zijn de shows in Het Depot, CC Het Bolwerk, De Schakel en Stadsschouwburg Brugge uitverkocht. Als je Luka dit jaar nog live aan het werk wil zien, dan kan je enkel nog terecht in de Handelsbeurs in Gent, De Spil in Roeselare en in CC Mechelen.

Op 11 november zal Luka Bloom ook deel uitmaken van de special 'Nooit meer ten oorlog', die Eén vanaf 10 uur uitzendt ter nagedachtenis van 100 jaar Wapenstilstand. Tijdens de uitzending zullen er verschillende muzikale tributes gebracht worden. In het blok van 18 uur tot 19 uur is het de beurt aan Luka Bloom om zijn muzikale ode te brengen. Stem zondag dus zeker af op Eén!

Op de laatste show van de Belgische tournee in Stadsschouwburg Brugge zal de Ierse traditionele folkband The Fiddle Case als gast optreden. Luka Bloom speelt op zijn beurt mee op het uitverkochte concert van The Fiddle Case in De Singer op 19 november.

Koop hier je tickets voor de resterende shows van de tournee: Handelsbeurs, De Spil en CC Mechelen. Maar wees snel, want de kaarten vliegen de deur uit!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over