Luka Bloom - de artiestennaam van Barry Moore - is een gewaardeerde gast op Belgische en Nederlandse podia. In oktober en november 2021 komt hij opnieuw naar ons land met de 'You Couldn’t Have Come At A Better Time’ tour. Hiermee viert hij de terugkeer naar de Belgische zalen én 30 jaar 'Riverside'!

Luka Bloom bracht in 1990 het album 'Riverside’ uit: het album waar alles mee begon. Die 30ste verjaardag van 'Riverside' kan hij natuurlijk niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan. Verwacht een avond vol fijne anekdotes, extra aandacht voor de nummers op 'Riverside' en het beste uit zijn volledige carrière.

Luka Blooms leven en werk zijn gekenmerkt door woorden en melodieën die recht uit zijn hart komen, zo weet hij telkens weer het publiek te verbinden met alle blootgelegde emoties in zijn muziek. Met zijn prachtige stem gecombineerd met akoestische gitaar, weet hij elk publiek te bespelen en te emotioneren. De Ierse singer-songwriter intrigeert met een bijzonder gitaargeluid. Zo klinkt het soms alsof er een veelvoud aan gitaristen op het podium staat, wat de 'Luka-sound’ heet.

Luka Bloom zal in oktober en november 2021 te zien zijn in maar liefst 8 Belgische zalen. Elke avond zullen bekende en minder bekende parels van het album 'Riverside' de setlist passeren. Zijn nummers worden tot de kern openbaard en wat overblijft, zijn pure songs waar tekst en emotie nauw met elkaar verbonden zijn. Luka Bloom zal het publiek meenemen in zijn magnifieke universum!

Tickets en info via www.greenhousetalent.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over