De Amerikaanse singer-songwriter Laura Pergolizzi, bekend onder de artiestennaam 'LP’, komt opnieuw naar België. In december speelde ze in een uitverkochte Charlatan in Gent. Deze keer houdt ze op 15 april halt in het Koninklijk Circus in Brussel en op 7 juli op het festival Les Ardentes in Luik.

In 2010 verwief LP faam als songwriter toen ze meeschreef aan het nummer Cheers (Drink to that) van Rihanna. Vervolgens werkte ze mee aan het nummer Beautiful People van Christina Aguilera. Vogue Magazine noemde haar 'Artist of the week’.

Ondertussen heeft LP al drie sublieme platen op haar naam staan: 'Heart-Shaped Scar’ (2001), 'Suburban Sprawl & Alcohol’ (2004) en 'Forever for Now’ (2014), en worden haar nummers ook gebruikt in verschillende televisieshows, zoals het nummer Damage Is Done in MTV-reeks 'The Hills’ en Muddy Waters in de serie 'Orange Is The New Black.’

In juni 2016 bracht ze haar nieuwste EP 'Death Valley’ uit met de monsterhit 'Lost On You’. Met deze track veroverde ze de hele wereld en ook in België haalde ze de top van de hitlijsten. Op Spotify heeft ze met deze hit meer dan 38,5 miljoen streams en op Youtube meer dan 78 miljoen views.

Tickets voor het concert op 15 april in Koninklijk Circus zijn vanaf vrijdag 27 januari om 10u te koop via greenhousetalent.be. Haast je als je erbij wilt zijn!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
LP
Datum: 
15 april 2017
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel

Reservatie:

Meer over