De New Yorkse singer-songwriter Laura 'LP’ Pergolizzi zakt deze zomer opnieuw af naar België. Enkele maanden geleden verkocht ze het concert in La Madeleine, dat op 4 mei plaatsvindt, in minder dan een uur uit. Op woensdag 10 juli komt ze naar OLT Rivierenhof in Antwerpen.

LP heeft al vier sublieme platen op haar naam staan: 'Heart-Shaped Scar’ (2001), 'Suburban Sprawl & Alcohol’ (2004), 'Forever for Now’ (2014) en 'Lost On You’ (2016). Met de monsterhit 'Lost On You’ van haar gelijknamige vierde album veroverde ze de hele wereld en ook in België haalde ze de top van de hitlijsten. Op Spotify heeft ze met deze hit al meer dan 139 miljoen Spotify streams en op YouTube meer dan 226 miljoen views.

Sinds eind 2018 kan ze een nieuwe langspeler aan het rijtje toevoegen: 'Heart to Mouth’. Op haar vijfde plaat gooit ze letterlijk al haar kaarten op tafel en schuwt ze geen enkel thema: liefde, lust, angst, onzekerheid, ontrouw, spijt en verlossing, ze passeren allemaal de revue. - No filter, no censorship, and no bullshit.

Het album 'Heart To Mouth’ werd al onmiddellijk genomineerd als één van de albums van de week in De Morgen: "De songs doen vlijmscherp en compact aan, zijn met liefde voor de sixties gearrangeerd en worden met veel passie gezongen. Pergolizzi klinkt er nu als Stevie Nicks, dan weer als Neko Case of, wanneer ze de strotsluizen wijdopen zet, als Cyndi Lauper.”

Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
Tickets te koop vanaf vrijdag 15 maart om 12u30.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over