Van 18 t/m 20 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de vijfentwintigste editie van “A Campingflight to Lowlands Paradise” plaats. Het comedyprogramma dat plaatsvindt in de Juliet en de Helga's is een mix van populaire gevestigde comedynamen en opkomend talent waaronder Wim Helsen, Martijn Koning, Henry van Loon, Dolf Jansen, Rundfunk en Comedytrain.

JULIET

Met plaats voor ongeveer 1200 bezoekers biedt de Juliet een wisselend programma met 's ochtends dans en theater en 's avonds comedy en cabaret. De Amsterdamse Soundos el Ahmadi presenteert het comedyprogramma in de avonden.

Wim Helsen
Cabaretier, acteur en taalvirtuoos Wim Helsen mixt absurde humor met precies genoeg venijn en moraal om je hard lachend aan het denken te zetten.

Martijn Koning
De stand-upsets van deze onelinerbaas op ramkoers gieren als een Japanse hogesnelheidstrein door de wonderlijke wereld in zijn hoofd. Gordel om en gaan.

Henry van Loon

Aan de absurdistische humor van multitalent Henry van Loon kunnen momenteel weinig komieken in Nederland tippen.

Dolf Jansen

Dolf is back! Zoals gewoonlijk met een unieke, speciaal voor Lowlands Paradise gemaakte set natuurlijk.

Rundfunk

De bedenkers van de gelijknamige hitserie trekken het theater in met ‘Wachstumsschmerzen’, een show vol snelle sketches, kolderieke grappen en slechte dans.

Comedytrain

Deze onstopbare comedyrevue zette 25 jaar geleden stand-upcomedy op de Nederlandse kaart en komt altijd met topcomedians naar Lowlands.

Herman in een bakje Geitenkwark

Dit vocaal-cabaretkwartet speelt net zo makkelijk met zijn stembanden als met jouw lachspieren.

De Partizanen

De Partizanen werden eind vorig jaar benoemd tot huiscomedians van ‘De Wereld Draait Door’ en grossieren in briljant absurdistische sketches met een kartelrandje.

Maartje & Kine

Dit Nederlands-Noorse duo verpakt de actuele waan van de dag in virtuoos vileine liedjes in alle toonaarden tussen klassiek, folk, balkan, tango en Franse ballade.

Helga's

Het stand-up comedyprogramma vindt plaats in de Helga's. Howard Komproe presenteert het stand-up comedy programma.

Hier staan op het programma: Stefano Keizers, Alex Ploeg, Matroesjka, Berit Companjen, Tim Hartog, Kasper van der Laan, Rayen Panday, Jeroen Leenders, Pieter Verelst, Felix Heezemans en Kiki Schippers.

Goeiemorgen Lowlands!
Nieuwe dagelijkse vooruitblikshow van het team van de mateloos populaire talkshow Daily Paradise Late Night.

Het volledige programma tot nu toe is te vinden op www.lowlands.nl. Binnenkort worden meer acts bekendgemaakt waaronder muziek, theater, literatuur, dans en wetenschap. Eerder werd al bekend dat o.a. Mumford & Sons, The xx, Editors, alt-J, Bastille, Chef'Special, Cypress Hill, Elbow, Flume, Halsey, Iggy Pop, Kovacs, London Grammar, Michael Kiwanuka, Migos, Moderat, Skepta, Solange en meer naar Lowlands komen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lowlands
Datum: 
18 - 19 - 20 augustus 2017
Locatie: 
Walibi, Holland

Reservatie:

Meer over