Als u op zondag 14 augustus een wandelingetje maakt, dan stellen we voor dat u one direction gaat: richting Grote Kaai. Want daar zal LOUIS TOMLINSON de Lokerse Feesten in stijl afsluiten. Louis Tomlinson is al enkele jaren aan een steile opmars bezig: ooit gestart als deel van One Direction is Tomlinson ondertussen een grote naam op zichzelf. Voor er sprake was van een full album reeg hij al meer dan een miljard, we herhalen: een miljard!, streams aan zijn CV. Ondertussen is dat debuutalbum, getiteld ‘Walls’, er en blijft zijn populariteit nog meer stijgen. Volgende week staat hij in een hopeloos uitverkochte Lotto Arena, in augustus zet hij sowieso die Grote Kaai in lichterlaaie.

Tomlinson krijgt gezelschap van THE SNUTS: deze Schotse indie rock band speelt reeds samen sinds hun 15de. Een jaar geleden kwam hun debuut album uit, ‘W.L.’, goed voor een top 1 plaats in de UK, dankzij hit singles zoals ‘Elephants’, ‘Always’, en ‘Juan Belmonte’. Ook van de partij is SAINT MOTEL. Een band die ook al de nodige adelbrieven kan neerleggen: een plaatsje op het hoofdpodium bij Coachella en support acts voor ‘s werelds grootsten zoals Arctic Monkeys, Twenty One Pilots, Panic! At The Disco, Imagine Dragons en Weezer. MEAU trekt de laatste dag van de Lokerse Feesten 2022 op gang. Waanzinnig succesvolle Nederlandstalige indiepop - een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes & eerlijke teksten. MEAU maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde. Eén van dé nieuwe sterren van 2022!

Tickets voor deze avond kosten 38 euro en gaan vanaf morgen, zaterdag 9 april om 10u, in verkoop via www.lokersefeesten.be.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2022. Andere headliners zijn KINGS OF LEON, KRAFTWERK, BLACK EYED PEAS, CLOUSEAU en SNOW PATROL. Meer nieuwe namen volgen heel binnenkort.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over