Vorig jaar liet Louis Flion het land op zijn grondvesten daveren toen hij samen met Koen Crucke de feestkraker ‘Helemaal Koekoek’ op ons losliet. Bij zowat elke nationale radiozender kwam de song voorbij. Vandaag is hij helemaal terug met zijn nieuwe ambianceschijf ‘Schotse Kilt’. Een opmerkelijke song die tot de verbeelding spreekt. Al blijft de hamvraag vooral: heeft hij daar iets onder aan? Vandaag krijg je eindelijk een antwoord op die eeuwige mythische vraag.

“Alle vrouwkes worden gek en wild, van wat zit onder mijn Schotse kilt”. Nee, het zijn niet onze woorden maar wel die van feestzanger Louis Flion. Je hoort het al, zijn nieuwe single doet de Schotse rok alle eer aan. “Het kwik stijgt en de benen hebben frisse lucht nodig”, steekt de zanger van wal. “Het dragen van rokken is zoals elke zomer een échte hype. En als ik dan toch een rok moet dragen om erbij te horen, dan kies ik resoluut voor eentje met schotse ruiten”.

Mode-icoon der foute kledingstukken

Louis Flion zit niet om een opmerkelijke stunt verlegen. In het verleden bracht hij zo ook al ‘Knalgele Speedo’ uit. Nochtans is Louis Flion geen mode-icoon. Of toch? “Schotse kilten zitten gemakkelijk. Ik hoop écht op een revival van dit wondermooie lapje stof”, klinkt het bij de zanger. Maar de hamvraag blijft vooral: heeft hij daar iets onder aan? In de splinternieuwe videoclip geeft Louis Flion eindelijk een antwoord op die eeuwige mythische vraag.

De single is vanaf vrijdag 20 mei overal te beluisteren. De videoclip kan je vanaf 20 mei bekijken via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=x5SY-02fypc

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over