Op 25 november kleurt de Lotto Arena rood voor een uniek optreden van Clouseau en Jonas Van Geel. De opbrengst van dit éénmalig benefietconcert gaat integraal naar het Rode Neuzen Fonds. Rode Neuzen Dag is de nieuwe goede doel campagne van VTM, Qmusic en Belfius die inzet op meer hulp voor jongeren met psychische problemen. Dit ‘Clouseau & Van Geel’ benefietconcert is de enige kans voor Clouseau fans om Koen & Kris Wauters live aan het werk te zien dit najaar. En als kers op de taart nodigen de broers Wauters en Jonas Van Geel ook nog enkel straffe muzikale vrienden uit. Tickets voor dit concert in de Lotto Arena zijn te koop vanaf vandaag, vrijdag 18 september.

Tijdens Jonas & Van Geel afgelopen woensdag bij VTM werd al duidelijk dat Jonas Van Geel toch wel iets meer verwachtte van Koen Wauters zijn inbreng voor de Rode Neuzen Dag. Jonas liet duidelijk merken dat een paar promospotjes niet goed genoeg zijn en toen werd er besloten om echt iets leuk en uniek uit te werken voor het goede doel. Dus nog voor de grote slotshow van de Rode Neuzen Dag op 5 december, wordt er een éénmalig benefietconcert georganiseerd. Op 25 november trekken 'Clouseau & Van Geel in concert' naar de Lotto Arena in Antwerpen en trakteren ze op een ferme portie muziek én plezier. Want lachen helpt.

Clouseau & Van Geel In Concert

25 november 2015 – 20u00
Lotto Arena, Antwerpen
Tickets zijn hier te koop
27 euro – 32 euro – 37 euro – 42 euro (inclusief servicekosten)

Meer over Rode Neuzen Dag:

Het Rode Neuzen Dag heeft tot doel om meer psychologische hulp te bieden aan jongeren en het taboe rond psychische problemen te doorbreken. De actie Rode Neuzen Dag roept heel Vlaanderen op om Rode Neuzen te (ver)kopen en iets geks of leuk te doen om geld in te zamelen. De opbrengst van Rode Neuzen Dag gaat integraal naar het Rode Neuzen Fonds dat beheerd wordt door de Koning Boudewijnstichting. Op zaterdag 5 december staat er een grote benefietsshow op tv & radio gepland. VTM-gezichten Jonas Van Geel en Koen Wauters en Qmusic dj’s Sven Ornelis en Maarten Vancoillie presenteren deze slotshow. Belfius mobiliseert als maatschappelijk geëngageerde partner zijn kantoren en medewerkers.

Alle info op www.rodeneuzendag.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Clouseau & Van Geel in concert
Datum: 
25 november 2015
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over