Vandaag brengt Lost Frequencies met Calum Scott de single Where Are You Now uit. Het is de opvolger van zijn single Rise, die in maart van dit jaar verscheen en richting de 100 miljoen streams klimt. Nu meer en meer landen shows weer toelaten, maakt de Belgische producer en DJ zich op voor een zomer vol nieuwe avonturen.

Lost Frequencies (Felix De Laet) scoorde tien meervoudige platina singles en genereert miljarden streams op Spotify, waar hij maandelijks meer dan dertien miljoen luisteraars bereikt. In maart bracht hij, voor het eerst onder de vlag van Sony Music, zijn single Rise uit. De single staat sindsdien in de hitlijsten en heeft een gouden status in België en Nederland. Voor zijn nieuwste track Where Are You Now sloeg de Belgische dj de handen ineen met de Britse singer-songwriter Calum Scott.

Calum werd in één klap wereldberoemd door zijn deelname aan Britain’s Got Talent in 2015. De toen nog basisschoolleraar zag zijn droom werkelijkheid worden en sindsdien bracht hij zijn single Dancing On My Own en album Only Human uit. Hij kon rekenen op support van onder meer Little Mix. Op Where Are You Now neemt Calum de vocals voor zijn rekening.

Over Where Are You Now vertelt Lost Frequencies: “Geweldig om eindelijk deze single te mogen delen. Ik ben heel blij met de samenwerking met Calum, ook omdat hij me eerder al vroeg om zijn single Dancing On My Own te remixen. Dat is er toen niet van gekomen, maar nu hebben we samen deze originele track Where Are You Now gemaakt. Calum heeft de vocals absoluut ‘genailed’ en ik kan niet wachten om deze single live te brengen. Ik hoop dat iedereen Where Are You Now net zo te gek vindt als ik!”

Where Are You Now is te beluisteren op alle platformen.

Beluister ‘Where Are You Now’ hier

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over