Dit najaar strijkt Hannah Reid met haar unieke stemgeluid neer in België. De Engelse indiepopband London Grammar staat op vrijdag 1 november op het podium van Vorst Nationaal in Brussel. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 31 mei om 10u via livenation.be.

Zangeres Hannah Reid en gitarist Dan Rothman leerden elkaar kennen tijdens het studeren op Nottingham University, waar ze samen muziek begonnen schrijven in 2009. Een jaar later maakte multi-instrumentalist Dot Major London Grammar compleet. De studenten zijn inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle en wereldwijd geroemde band. London Grammar heeft een unieke weg afgelegd, waarbij ze optredens voor stadionmassa's speelden en tegelijk toch de beroemdheid ver achter zich lieten. De band verkocht wereldwijd meer dan 3 miljoen albums, maakte twee #1 platen en werden al talloze keren voor een BRIT Award genomineerd.

Op 13 september komt London Grammar met een nieuw album voor hun vele fans. In hun vierde album 'The Greatest Love' hebben ze naar eigen zeggen rebels en nieuw zelfvertrouwen gevonden. Het bevat de hartverscheurende teksten en hemelse zang, waar de fans van London Grammar dol op zijn, maar ook momenten van echte vrijheid en feestelijkheid. Hun eerste single van het nieuwe album, "House", zet meteen de toon. Een krachtig upbeat nummer met een compromisloze tekst: "This is my place, my house, my rules." Het nummer gaat over grenzen stellen voor jezelf, wat zangeres Hannah hard heeft moeten leren de afgelopen jaren en enorm belangrijk vindt om mee te geven aan iedereen. London Grammar maakt van Vorst Nationaal their house op vrijdag 1 november en jij bent hoogstpersoonlijk uitgenodigd!

Tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 31 mei om 10u via livenation.be en kosten €61,49 - €52,53 - €43,57 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over