London Grammar kondigde bij de release van hun nieuwe album 'Truth Is A Beautiful Thing' twee weken geleden een najaarsconcert in ons land aan, op 11 december in de Lotto Arena. Tickets voor dit concert waren bijzonder gegeerd. In een mum van tijd waren alle kaartjes de deur uit. Voor wie naast een ticket greep is er goed nieuws! Hannah Reid, Dan Rothman en Dominic Major kondigen vandaag een extra concert in de Lotto Arena aan, één dag later, op dinsdag 12 december. Tickets daarvoor zijn vanaf nu beschikbaar via livenation.be en proximusgoformusic.be. Laat je beroeren door de kristalheldere stem van Reid en zwijmel weg op de dromerige melodieën van London Grammar live!

Breekbare electropop die je raakt tot in het diepste van je ziel. Op het kruispunt tussen Florence + The Machine, James Blake en The xx. De heerlijke sound van London Grammar is zonder twijfel begeesterend te noemen en wist in geen tijd harten te veroveren over de hele wereld.

Het Londense trio brak door in 2013 met debuutplaat ‘If You Wait’. Het album kampeerde wekenlang in de hoogste regionen van de charts en werd in België bekroond met dubbel platina. Na jaren van intensief toeren en schrijven is opvolger ‘Truth Is A Beautiful Thing’ klaar! Ook hier klinkt Hannah Reid’s stem als die van een nachtegaal en is de melancholie nooit veraf. London Grammar heeft voor de nieuwe plaat alle registers open getrokken. Ze werkten samen met een resem prestigieuze producers, waaronder Grammy- en Oscar-winnaar Paul Epworth (Florence + The Machine, Adele). Elk nummer is een parel geworden, getuige eerste singles “Big Picture” en het magistrale “Oh Woman Oh Man”. Het album staat momenteel in de top 3 van de Ultratop Album chart. London Grammar kan je ook nog aan het werk zien op vrijdag 18 augustus op Pukkelpop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
London Grammer
Datum: 
Dinsdag 12 december 2017
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over