In onze Red Bull Elektropedia Room (2nd stage / indoor) krijgt ook jong en lokaal talent de kans podiumervaring op te bouwen. Voor maandag 3 augustus waren we nog op zoek naar 1 upcoming dj om het programma te vervolledigen. Via vi.be, een platform dat nieuw talent op de juiste plaats probeert te brengen, konden dj's hun mixtape inzenden.

121 deelnemers waagden hun kans om de line-up te delen met Raving George, O [PHASE] (UK) en Kr!z tijdens Tekno Monday. Een externe jury met onder andere Kr!z oordeelde dat de mixtape van de Lokerse Tim Van Goethem aka Self-Reliant Audio Device als beste naar voor kwam. Hij mag die avond de beste technoparty van het land in gang draaien.

Nog 200 10-dagen combitickets

Enkelen waren verrast doordat 1 augustus vorige week al uitverkocht was. Bij deze ben je gewaarschuwd. Koop je 10-dagen combiticket nu! Elke dag de mooiste optredens zien op ons hoofdpodium én ook nog eens in de Red Bull Elektropedia Room terecht kunnen, 10 avonden en nóg tijd te kort.

Nog voldoende avondtickets

Voor alle dagen (behalve 1 augustus) zijn er nog voldoende avondtickets beschikbaar. En wil je enkel naar de vetste club van't land, dan kun je een RBER-only ticket kopen.

Perfect festivalweer!

Het weer voor volgende week ziet er perfect uit. veel hoeven we hier niet over te zeggen: het beeld hiernaast zegt genoeg..

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lokerse Feesten 2015
Datum: 
31 juli - 9 augustus 2015
Locatie: 
Grote Kaai, Lokeren
Meer over