Onze 40e jubileumeditie kende een succesvol eerste weekend. Na 2 rustiger dagen was het er afgelopen zondag 'boenk' op met o.a. Channel Zero, Down, Motörhead en Within Tempation. Ook in de Red Bull Elektropedia Room werd er volop feest gevierd tot het einduur.

Maandag en dinsdag

Maandag en dinsdag beloven 2 mooie dagen te worden, met 's avonds ideaal festivalweer. Voor maandag - met o.a Johnny Marr, Miles Kane en Triggerfinger - kan je nog steeds tickets kopen via www.lokersefeesten.be of Mediamarkt. Dinsdag 5 augustus is uitverkocht. Heb je een ticket, kom dan zeker tijdig naar het festivalterrein, want iedereen zal zijn beste plaatsje willen bemachtigen om de optredens van The Bony King Of Nowhere, Admiral Freebee en Neil Young & Crazy Horse te zien.

Op maandag en dinsdag gaan de deuren rond 18.30 uur open, en start het eerste optreden om 19 uur. Je auto parkeren doe je best in het industrieterrein ter hoogte van de Dijkstraat, waar je de shuttle naar het terrein neemt. De shuttle rijdt vanaf 18.00 uur.

Red Bull Elektropedia Room

Op weekdagen spelen we in de Red Bull Elektropedia Room van 21 tot 2.30 uur. Met een combiticket of een ticket voor het hoofdterrein geraak je er altijd in (zolang er plaats is), maar er zijn ook elke avond 'RBER-room only' tickets te koop aan onze kassa's en online via www.lokersefeesten.be. Een 9-dagen combiticket is op 5 augustus niet geldig voor het hoofdterrein, maar wél voor voor de Red Bull Elektropedia Room.

Maandag blijft de programmatie zoals eerder aangekondigd. Op dinsdag 5 augustus wisselen Doctrine en Houcemate van plaats.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over