Samen met vi.be ging de Red Bull Elektropedia Room van de Lokerse Feesten op zoek naar dj's en producers om de line-up van 2014 te vervolledigen. Voor het tweede jaar gingen we op zoek naar de nieuwste en meeste hippe namen in de binnen- en buitenlandse dance scene. Jong talent podiumkansen en ervaring bieden behoort daar ook bij. Zonder in onze kwaliteit te snoeien, maar dat kan je zelf komen ervaren.

1. Winnaars Vi.be jong talent Wedstrijd 2014

De winnaars spelen telkens van 21 tot 22 uur.

  • Vrijdag 1 aug - Heroes (house) : Martin & Cortez
  • Maandag 4 aug - Belgian Basslines (house/techno) : Discow Mayhem
  • Woensdag 6 aug - Vlaamse Reuzen (hip hop) : dj SNS
  • Zaterdag 9 aug - The House Of House (retro) : Funkapulco

2. Lokaal talent

Ook de Lokerse Struis & Struizer en Drumslave staan dit jaar op de affiche.

Struis & Struizer (Tom Van Peteghem en Jonas Weyn) hoeven we in Lokeren al lang niet meer voor te stellen. 2 topkerels die weten hoe te feesten, de ideale openers op zondag 3 aug - Kermis! 21 - 22 uur.

Alexander Laureys startte 2 jaar geleden als Drumslave met het draaien van drum and bass, o.m. op zijn eigen evenementen, Music Never Stops. In 2014 won hij de lokale BIEN-contest, waarbij finalisten van de Lokerse jeugdhuizen het tegen elkaar opnamen. Daarnaast is Alexander ook medewerker in onze Red Bull Elektropedia Room. (donderdag 7 aug - Eklektik 21 - 22 uur)

3.VI.BE

Vi.be is een nieuwe manier om jong talent kansen te geven en biedt een thuis aan jonge bands, dj's en producers die op zoek zijn naar speelkansen, airplay, recensies en wedstrijden. Elke week worden er nieuwe kansen, grote en kleine, toegevoegd door organisatoren die nieuw talent ondersteunen. Sinds de start in 2008 kregen meer dan 1.500 bands, dj's en producers een podium of airplay via vi.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lokerse Feesten
Datum: 
1 t.e.m. 10 augustus 2014
Locatie: 
Grote Kaai, Lokeren

Reservatie:

Meer over