Vanavond start het laatste weekend van onze 43e editie! Tijd voor wat tips en weetjes om het weekend goed in te zetten! De voorbije dagen bekijken? Check onze website! Of ga naar onze Facebook-pagina. Voor foto's én video's!

Het allerlaatste duoticket
Voor deze avond, vrijdag, is alles hopeloos uitverkocht! Maar Linde Merckpoel geeft elke dag een duoticket weg, ook voor vanavond! Check rond 12 uur live op facebook waar Linde zich verstopt heeft, en de eerste die haar vindt - mét het juiste voorwerp - heeft prijs!

Voor zaterdag en zondag zijn er nog voldoende tickets beschikbaar (behalve de Red Bull Elektropedia Room op zaterdag)

Vrijdag: kom op tijd
Vrijdag wordt zeer druk. We adviseren je om op tijd te komen (als je een toegangsbewijs hebt. De kassa's om je ticket in te wisselen voor je bandje gaan open om 18 uur.Het terrein zelf opent om 19 uur. School is Cool doet de kick-off om 20 uur. De shuttlebussen rijden vanaf 18.30u, al raden we je aan om met de fiets of te voet te komen.

12 aug: K3 + Samson & Gert
Voor de namiddag met K3 en Samson & Gert zijn er nog tickets beschikbaar, zowel online als aan de kassa's. Let erop dat iedereen, ook de allerjongesten over een geldig ticket moeten beschikken. Tickets voor het avondprogramma gelden niet voor de namiddag. Ook de shuttlebussen zullen die dag rijden (vanaf 12.30u). Het terrein opent om 13 uur.

12 aug: Cherry Moon live stream
De nu al legendarische Cherry Moon-avond in de Red Bull Elektropedia Room zul je ook live kunnen volgen via onze Facebook live stream. Check op onze Facebook-pagina welke dj's we live streamen..

Red Bull Elektropedia Room: Kom op tijd
Onze zaal - de Red Bull Elektropedia Room - heeft een beperkte capaciteit. Op piekmomenten kan de zaal volzet zijn. Dan sluiten we de toegang tijdelijk. Heb je een apart ticket "RBER only" gekocht voor deze zaal, dan geraak je gegarandeerd binnen tot 23.30 uur. Eens het rustiger is - of er terug plaats is - kun je uiteraard de zaal terug binnen met eender welk ticket!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over