Met de toevoeging van Emily's Army op donderdag 7 augustus is het avondprogramma van ons festival compleet. Daarnaast kunnen we ook melden dat Kapitein Winokio op zaterdagmiddag 9 augustus optreedt (gratis inkom) en dat de fuif voor personen met een beperking dit jaar zal doorgaan op donderdagmiddag 7 augustus. Tickets zijn te koop via www.lokersefeesten.be

Lokerse Feesten App

Raadpleeg met de gratis Lokerse Feesten app interessante info over de line-up en artiesten. Vind je weg op het festivalterrein met een handig kaartje en ontdek alle populaire hotspots. Maak met een unieke Lokerse Feesten selfie je thuisgebleven vrienden stikjaloers en win drankjetons met onze quiz. Nu beschikbaar in Google Playstore en binnenkort beschikbaar voor Apple.

Kapitein Winokio (8 aug)

Kapitein Winokio: hoe de man erin slaagt van traditionele kinderliedjes als 'Slaap, kindje, slaap', 'Ik zag twee beren' of andere eeuwenoude klassiekers weer hip te maken zodat u zonder enige preutsheid hilarische danspasjes durft delen met uw kinderen én uw (groot)ouders, daar verdient hij eigenlijk op zijn minst een MIA voor. Ware het niet dat hij die al gekregen heeft. Een MIA, dat betekent erkenning dus en dat merk je aan de waslijst van topartiesten (Henny Vrienten, Marcel Vanthilt, Bart Peeters, ...) die staan te huppelen om met hem te mogen samenwerken. Geen 'Piraten aan de zee', laat staan Piet Piraat dus in Lokeren, op de gratis kindernamiddag op 9 augustus, maar wel Kapitein Winokio, die dit jaar overigens tien jaar op de planken staat. Breng uw kroost en uw ouders mee en haal mémé nog eens op in het rusthuis want dat u beter danst en zingt dan dat een beer een broodje smeert, daar durven wij geen seconde aan twijfelen.

Emily's Army (7 aug)

Toen wij zo jong waren als de leden van Emily's Army lazen we de avonturen van Huckleberry Finn of speelden we voetbal op straat, tot we Tuur van de snoepwinkel weer eens achter ons aan kregen met een volle emmer water, omdat we een zoveelste bal in zijn winkelruit hadden gevlamd. Dan maken deze jonge kornuiten wel wat andere dingen mee op hun weg naar het grote hoofddoel : de nieuwe vaandeldragers worden van SoCal punkrock. CD 'Don't be a dick' (2011) was al een visitekaartje met de allure van een gemeende middelvinger, laatste album 'Lost at seventeen' (2013) is zo fris en sterk dat we niet eens de behoefte hebben om te melden dat de pa van één van de bandleden zowat de meest bekende Amerikaanse punker is sinds Iggy Pop of Johnny Ramone. Laat liedjes als 'The rescuers' of 'War' maar voor zich spreken, namedroppen is niet wat dit viertal nodig heeft om er te geraken. Zelf zijn we ondertussen wat Tuur destijds in onze ogen was: oud, want minstens 35 jaar oud. Maar begint uw leeftijd met een 1 of is dat nog niet te lang geleden dan stellen wij u graag uw favoriete band van de komende jaren voor: Emily's Army, op 7 augustus onze fiere opener van de bij voorbaat al legendarische punkavond.

Fuif voor personen met een beperking (7 aug)

Nu voor de 21e keer organiseert de vzw Lokerse Feesten een spetterende fuif voor personen met een beperking. In de setting van het muziekfestival worden de gasten door onze enthousiaste medewerkers verwend op animatie, muziek, spelletjes en veel cadeautjes. U wordt verwacht op donderdag 7 augustus 2014 op het festivalterrein aan de Grote Kaai te Lokeren. Deuren gaan open om 13.30u, activiteiten starten om 14.00u en we ronden af tegen 17.00u. Inkom is gratis en alle sanitaire faciliteiten zijn aanwezig. Weer of geen weer, wij gaan fuiven... Wat houdt u nu nog tegen?!?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lokerse Feesten 2014
Datum: 
1 t.e.m. 10 augustus 2014
Locatie: 
Grote Kaai, Lokeren

Reservatie:

Meer over