anger maakt nu tevens kans op titel Best Worldwide Act tijdens de grote show in Londen op zondag 12 november, om 21.00 uur live op MTV

Loïc Nottet is de winnaar van MTV EMA voor Best Belgian Act 2017. Dit maaktViacom-zender MTV zojuist bekend. Nottet ontving de award woensdagavond 8 november tijdens de MTV EMA Pre-Party in Plein Publiek in Antwerpen. Hij nam het in de categorie Best Belgian Act op tegen Lost Frequencies, Coely, Bazart en Oscar And The Wolf. Naast deze prijs maakt Loïc nu ook kans in de categorie Best Worldwide Act tijdens de MTV EMA 2017 in Londen. De MTV EMA 2017 is zondag 12 november vanaf 21.00 uur live te zien op MTV.

Tijdens de MTV EMA 2017 treden internationale supersterren Shawn Mendes, Demi Lovato, U2, Camila Cabello, Kesha, The Killers, Stormzy, Liam Payne, Clean Bandit, Travis Scott, French Montana, en MTV EMA 2017-host Rita Ora op. James Bay, will.i.am, David Guetta, Natalie Dormer, Madison Beer en Sabrina Carterreiken awards uit. Binnenkort worden er meer optredende artiesten en aanwezige sterren onthuld.

De MTV EMA 2017 is op zondag 12 november vanaf 21.00 uur live te volgen op MTV en via de MTV socials (Instagram, Facebook en Twitter).

Over MTV Benelux

MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch, Double Trouble en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #20 en in België te zien via Proximus op kanaal #213 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: