Hij deed zich in 2014 opmerken als finalist in The Voice Belgique, en vertegenwoordigde ons land in het Eurovisiesongfestival in 2015 met een knappe vierde plaats voor zijn single “Rhythm Inside”. Ook in 2016 blijft Loïc Nottet verbazen, met onder meer zijn overwinning in Danse Avec Les Stars.

Een jaar na zijn deelname aan het programma en de release van zijn debuutsingle “Rhythm Inside”, is de beloftevolle Belgische artiest terug met “Million Eyes”, een prachtige electropop-ballade uit zijn te verschijnen eerste album. De hit is niet uit de ether weg te slaan, en de YouTube-clip waarin Loïc met een moderne choreografie zijn danstalenten ontplooit, telt inmiddels ruim 1.3 miljoen views. Eén ding is zeker: we gaan nog veel horen van deze ruwe diamant!

In afwachting van het verschijnen van zijn debuutalbum komend voorjaar, kondigt Loïc Nottet alvast zijn eerste zaalconcert aan. Afspraak op zaterdag 22 april 2017 in de Ancienne Belgique! Een niet te missen concertavond. De ticketverkoop start op woensdag 16 november om 14u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Loïc Nottet
Datum: 
Zaterdag 22 april 2017
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over