Cast 'Sneeuwwitje, de sprookjesmusical' bekend

wie speelt er mee in de leukste sprookjesmusical van het land? Met Anne Van Opstal als Sneeuwwitje en Thomas Van Goethem in de rol van de jager, presenteerde Music Hall reeds het gedroomde sprookjeskoppel van de familiemusical 'Sneeuwwitje'. Wie er in de huid van de ijdele stiefmoeder kruipt en wie de scepter zwaait als koning, werd vanmiddag duidelijk in Capitole Gent. De spiegel onthulde al z'n geheimen...en daar zat één grote verrassing bij!

Naast 'Koning Constantijn' Peter Thyssen, 'hofdame Anna' Ianthe Tavernier en 'spiegel' Helle Vanderheyden, zal ook Loes Van den Heuvel deel uitmaken van de cast van 'Sneeuwwitje, de sprookjesmusical'. Loes zal zich, zoals steeds, vol overgave inleven in de rol van de ijdele 'Koningin Adora', een rol waar ze naar eigen zeggen enorm naar uitkijkt.

"Ik heb niet lang getwijfeld toen men me voor deze rol vroeg", zegt Loes. "Hoewel ik vaak, laat het ons "volkse" en "positieve" rollen noemen, toebedeeld krijg, lijkt het me fantastisch om nu een keertje een adellijke "slechterik" in het verhaal te spelen. Bazig, flamboyant en luidruchtig, dat heb ik denk ik ondertussen wel onder de knie (knipoogt), maar geniepig en overdreven ijdel, dat wordt een mooie uitdaging! Ik kan niet wachten om met deze leuke en getalenteerde groep aan de repetities te beginnen."

Twee van de zeven dwergen worden gespeeld door Louis Thyssen (zoon van, inderdaad) en Sébastien De Smet. Zij krijgen straks versterking van 5 jongens, waarvoor momenteel een casting-oproep loopt.

‘Sneeuwwitje, de sprookjesmusical’ wordt - mede door de fantastische cast, de leuke liedjes en een flinke dosis humor – opnieuw een totaalbelevenis, zowel voor de allerkleinsten, hun ouders als grootouders. Iedereen mag meezingen en meedansen, en er zijn tal van extra’s, zoals de verkleedwedstrijd en een uitgebreide meet & greet na de voorstelling. ‘Sneeuwwitje, de sprookjesmusical’ wordt zo de mooiste en meest interactieve familievoorstelling van het seizoen.

Het Sprookje:

Er was eens een mooi prinsesje dat Sneeuwwitje werd genoemd. Een prachtig meisje dat door iedereen werd aanbeden. Maar haar ijdele stiefmoeder was jaloers op Sneeuwwitjes schoonheid en bedacht een list om voor altijd van haar af te geraken. Sneeuwwitje kon echter net op tijd ontsnappen en vluchtte het bos in. Na er enkele dagen te hebben rondgezworven, kwam ze bij een klein huisje. Kon ze hier veilig zijn voor de gemene plannen van haar ijdele stiefmoeder? Of zou de toverspiegel haar schuilplaats verraden?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: