Lizzo geeft op donderdag 23 februari een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. De reguliere kaartverkoop voor het concert, dat onderdeel uitmaakt van haar Europese The Special Tour, start op vrijdag 7 oktober om 12:00 uur.

Vandaag heeft de 3x GRAMMY® Award-winnende, multi-platina gecertificeerde superster Lizzo het Europese deel aangekondigd van The Special Tour, die op 17 februari 2023 van start gaat in Oslo. Na haar recente overwinning voor 'Video for Good Award' op de 2022 VMA's voor 'About Damn Time', het nummer dat tevens de eerste positie in de Billboard Hot 100 Chart en de top 10 in 12 andere landen bereikte, zal ze in het voorjaar nog 15 Europese steden aandoen in navolging van haar Noord-Amerikaanse tournee. Het Europese deel van The Special Tour, geproduceerd door Live Nation, gaat verder door Kopenhagen, Amsterdam, Parijs, Milaan en meer voordat het wordt afgesloten met twee nachten in de O2 Arena in Londen.

Meer informatie en volledig tourschema via: lizzomusic.com

Lizzo's meest recente album 'Special', dat in juli verscheen, behaalde de 2e positie op de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst en werd het best beoordeelde album van een vrouwelijke artiest in 2022. Het album bevat onder meer nieuwe nummers zoals '2 B Loved (Am I Ready)' en het energieke titelnummer 'Special'. Ook bevat het de wereldwijde hit 'About Damn Time' die in ruim vijf miljoen TikTok creaties werd gebruikt en tot TikTok's #1 sound in de VS werd bekroond. Het nummer is hard op weg Lizzo's meest gestreamde nummer tot nu toe te worden na 'Truth Hurts' (die zeven weken op #1 stond), 'Good As Hell' en 'Rumors’ (feat. Cardi B).

OVER LIZZO
Lizzo, een 3x GRAMMY Award-winnende zangeres, songwriter, rapper, actrice en nog veel meer, heeft het geluid, de ziel en de geest van populaire muziek en cultuur veranderd. Het nu klassieke, platina-gecertificeerde debuutalbum 'CUZ I LOVE YOU' kwam binnen op #4 in de Billboard 200 met historische hits als het platina-gecertificeerde 'Tempo ft.Missy Eliott' de 2x platina single 'Juice', de 4x platina single 'Good As Hell' en de 7x platina single 'Truth Hurts'' . Laatstgenoemde domineerde de hitparade meerdere weken en schreef geschiedenis als de langstlopende nummer één van een solo vrouwelijke rapartiest ooit. Het nummer werd door Rolling Stone uitgeroepen tot een van de '500 beste nummers aller tijden' en won een 2020 GRAMMY Award voor 'Best Pop Solo Performance', waarbij 'CUZ I LOVE YOU' een GRAMMY ontving voor 'Best Urban Contemporary Album'.

Lizzo is momenteel te zien in 6x Emmy-genomineerde Amazon Prime Video #1 realityshow, Lizzo's Watch Out For The Big Grrrls, die nu exclusief wordt gestreamd via Prime Video. Onlangs heeft de superster ook fashion entrepreneur toegevoegd aan haar carrière door haar krachten te bundelen met moederbedrijf Fabletics, Inc. voor de lancering van haar nieuwe shapewear-merk, YITTY, met maten variërend van 6XL tot XS.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over