Drievoudig Grammywinnaar en Platinumartiest Lizzo is terug! De superster brengt samen met Cardi B haar nieuwe single 'Rumors' uit waarin de dames de strijd aangaan met de geruchtenmolen. Bekijk hieronder de videoclip.

Voor Lizzo is 'Rumors' de eerste nieuwe muziek sinds haar vorig album 'Cuz I Love You' waarmee ze doorbrak in 2019. Op dit album staan o.a. de hits 'Juice', 'Boys', 'Truth Hurts' en 'Good As hell' die goed was voor goud in België. Cardi B langs haar kant brak vorig jaar alle records met megabanger 'WAP' featuring Megan Thee Stallion.

OVER LIZZO

In 2016 tekende de multigetalendeerde Lizzo bij Atlantic Records nadat ze twee albums had uitgebracht in eigen beheer. Datzelfde jaar bracht ze haar eerste EP 'Coconut Oil' uit bij het label. Op deze EP stond reeds haar single 'Good As hell', die ze later opnieuw uitbracht op haar officiële debuutalbum 'Cuz I Love You' waarmee ze internationaal doorbrak, en die ze later ook uitbracht als featuring met Ariane Grande voor de Superdeluxe-versie van de plaat.

Het buitenaardse succes van haar vorige album 'Cuz I Love You' is moeilijk te bevatten. Lizzo heeft intussen meer dan 5 miljard streams op haar palmares en opende de 62ste editie van de Grammy Awards met een adembenemende performance, waarna ze meteen drie van haar acht nominaties verzilverde! Daarnaast won ze ook de BET-award voor 'Best Female R&B/Pop Artist' en vele andere prijzen. Zowel TIME Magazine als Entertainment weekly riepen Lizzo uit tot entertainer van het jaar in 2019.

OVER CARDI B

Cardi B maakte geschiedenis met het explosieve succes van haar vorige single 'WAP' featuring Megan Thee Stallion. Met deze single scoorde Cardi haar vierde nummer-één single in de Amerikaanse 'Hot 100' Billboard Charts, wat haar de vrouwelijke rapper maakt met de meeste nummer één hits in de VS. Ook in andere landen haalde de track de eerste plaats in de charts. 'WAP' was nummer één in Australia, Canada, Griekenland, Ierland, Litouwen, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk. In België ging de single platina

In 2018 bracht Cardi B haar debuutalbum 'Invasion Of Privacy' uit dat binnenkwam op één in de Billboard Charts en waarvoor ze de Grammy won voor beste rap album.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over