Comic relief en #PlayLocal vanuit je eigen zetel

LiveComedyTV, een nagelnieuw streamingplatform, gaat vandaag live. Op het nieuwe streamingplatform verschijnen volledige zaalshows van Vlaamse en Nederlandse comedians en cabaretiers. Onder andere Kamal Kharmach, Els de Schepper en Jan Jaap van der Wal tekenen present. Met het streamingplatform biedt LiveComedy.be ook comic relief zelfs als de theaterzalen gesloten zijn. Bovendien wordt sterk ingezet op #PlayLocal. De voorstellingen zijn te huur of te koop, maar er zijn ook enkele shows gratis en integraal te bekijken. LiveComedyTV is bereikbaar via livecomedy.be/tv.

In tijden van crisis heeft iedereen nood aan comic relief. Vandaag de dag is dat gelukkig ook online mogelijk. Op een moment dat alle theaters gesloten zijn, biedt LiveComedyTV toch een boeiende selectie avondvullende comedyvoorstellingen aan. Via het nieuwe platform kunnen humorfanaten kiezen uit een mooi aanbod recente en volledige zaalshows van enkele Vlaamse en Nederlandse comedians. Het platform is vandaag live gegaan en is eenvoudig te bereiken via livecomedy.be/tv.

Uniek platform
LiveComedyTV is een project dat nog geen voorlopers kent in Vlaanderen. Het platform is uniek, in die zin dat het momenteel het enige platform in Vlaanderen is waar iedereen toegang heeft tot volledige en recente voorstellingen van Nederlandstalige stand-up comedy en cabaret. De meeste voorstellingen zijn nog maar net uit de theaters en zijn exclusief te bekijken op dit platform. Voor tieners en hun ouders is er ook de voorstelling Rookie Comedy, een stand-up show die speciaal op maat van kinderen en jongeren werd geschreven.

#PlayLocal
Artiesten verliezen door de coronacrisis heel wat inkomsten. Volledige tours werden geannuleerd of uitgesteld en het is nog onduidelijk vanaf wanneer zij opnieuw op een podium kunnen staan. Met de oproep #PlayLocal en #BuyLocal wordt iedereen aangemoedigd om artiesten en zelfstandigen uit België te ondersteunen in deze moeilijke tijden. LiveComedyTV zet daar sterk op in. Het platform biedt voorstellingen aan van onder andere William Boeva, Kamal Kharmach, Els de Schepper, Pieter Verelst en Lander Severins. Daardoor zorgt het streamingplatform ervoor dat onze lokale artiesten een inkomstenbron hebben, ook wanneer ze niet kunnen optreden.

Beschikbaar op alle schermen
In de praktijk is LiveComedyTV erg makkelijk in gebruik. Via livecomedy.be/tv kan eenvoudig een gratis account aangemaakt worden. Je hebt meteen toegang tot een kwaliteitsvol aanbod aan volledige voorstellingen. Van elke voorstelling is een voorproefje te zien. Wie zin heeft om een volledige show te zien, kan die huren of kopen. Een gehuurde voorstelling is tot 3 dagen ongelimiteerd te bekijken. Een aangekochte show blijft voor altijd verbonden aan de account. De voorstellingen kunnen bekeken worden op elk type scherm, van smartphone tot smart-tv en alles daartussen. Ook een voorstelling cadeau doen aan iemand, behoort tot de mogelijkheden. De voorstellingen van Jan Jaap van der Wal en de eindejaarsconference van Kamal Kharmach zijn gratis en zonder account te bekijken.

LiveComedyTV is nu toegankelijk via LiveComedy.be/tv

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: