Op 12 september kan je de live première van het nieuwe album van Jan Vanlaet (ex-Citizen Jane, ex-Mama’s Jasje, ex-Chupa Libré) meemaken. Hij komt samen met de legendarische Ad Cominotto zijn nieuwe CD "Praatverzachter" voorstellen.

Jan Vanlaet ft Ad Caominotto & Fret+Monica @ De Molen (Huizingen)

Jan Vanlaet (ex-Citizen Jane, componist/auteur van enkele Mama’s Jasje tracks) komt samen met de legendarische Ad Cominotto zijn nieuwe CD "Praatverzachter" voorstellen. Als voorprogramma konden we de wonderlijke Fret+Monica strikken. Alles samen goed voor minstens anderhalf uur akoestische, eerlijke, pure schoonheid!

Een fysieke en een virtuele locatie

Het concert wordt gestreamd vanaf "De Molen", een nieuwe muziekclub in Huizingen. Die opent zijn deuren op zaterdag 12/9. De Molen, één van de oudste gebouwen uit de streek is na grondige renovatie klaar om ramen en deuren open te gooien!

Alle fans kunnen een ticket kopen voor € 5 en het concert volgen via www.artistsunlimited.be. Hiermee steun je de (lokale) muzieksector, de artiest op het podium en kunnen we in de toekomst nog meer concerten organiseren. Kijk samen met je bubbel vanuit je bubbelbad, nodig je bubbelburen uit en kijk samen in de tuin, vraag de cafébaas het te streamen op café,... Alles kan! We garanderen de hoogst mogelijke video (multicamera) en audio kwaliteit om jullie een geweldige (bijna) live ervaring te bezorgen!

Voor, tijdens en na het concert kan je via de chat met mekaar (en de band) communiceren én je kan je favriete bisnummer aanvragen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: