BIJNA ZOVER! Het aftellen is begonnen, de teenslippers zijn opgepoetst, de zwemkledij gestreken en de strandtassen ingepakt. De weergoden staan aan onze kant want het wordt tropisch warm komende dagen. Goed insmeren en veel water drinken is de duidelijke boodschap. Wij zorgen voor gratis zonnecrème voor zij die het vergeten, en we voorzien extra waterpunten op het strand om af te koelen. Hoofddeksels zijn aangewezen als extra bescherming tegen de zon.

Voor de late beslissers of eeuwige twijfelaars is snel reageren aan de orde, zeker als die nog van plan waren om hun tickets te upgraden. De frontstage plaatsen voor vrijdag (The National) en zondag (Duran Duran) zijn ondertussen uitverkocht alsook de zitplaatsen op de tribune voor vrijdag (The National). Bovendien is de ticketverkoop een versnelling hoger geschakeld deze week.

Tickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 59 euro en zijn te koop via www.liveislive.be. Live is Live biedt aparte upgrades voor wie dat wenst: frontstage tickets voor wie de show vanop de eerste rij wil meemaken. Of een Sea View Seat waarmee men vanaf een eigen plek op een comfortabele tribune de show kan bekijken. Upgrades kunnen later gekocht worden of ter plekke op de dag zelf.

Hoewel Live is Live een concertreeks is, worden er enkel dagtickets verkocht. Overnachten kan bij één van de vele campings in de buurt of een hotel in Brugge.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Live is Live
Datum: 
17, 18 en 19 Juni
Locatie: 
Zeebrugge Beach

Reservatie:

Meer over