Na meer dan 3 jaar brengt het Fakkeltheater opnieuw een muzikale show op de planken. Onder de noemer “The Ladies & The Tramp” ontvangen Daisy Thys en Sam Verhoeven niemand minder dan Sandrine en Lissa Lewis. Deze keer is deze heerlijke zaalshow met begeleiding van een live band o.l.v. Pol Vanfleteren te zien van 12 tot en met 15 januari in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Alle info op www.fakkeltheater.be

Sandrine schitterde recent nog als Josephine Baker en werd bedolven onder de lovende recensies. Naast een indrukwekkende verschijning beschikt ze ook nog eens over een fenomenale stem die vrijwel alle genres aankan. Lissa Lewis kreeg de muziek met de paplepel mee en ontpopte zich de afgelopen jaren tot allround-zangeres. Zowel musical, Engelstalig als Nederlandstalig repertoire voelt zij naadloos aan.

Daisy Thys en Sam Verhoeven zijn al 18 jaar de vaste gezichten van het gezelligste café-chantant van Antwerpen: “Hotel Vocal”. Deze vier toppers worden begeleid door een zevenkoppig live orkest begeleid door Pol Vanfleteren.

2023 wordt meer dan feestelijk ingezet met “The Ladies & The Tramp”. Kom genieten van de allergrootste hits van artiesten zoals Shirley Bassey, Elvis Presley, Frank Sinatra, Diana Ross, Barry White, Meatloaf, Nathalia, Paul De Leeuw en vele, vele anderen.

PRAKTISCHE INFORMATIE - THE LADIES & THE TRAMP

RODE ZAAL - FAKKELTHEATER, ANTWERPEN
12, 13, 14 januari 2023 om 20u00
15 januari 2023 om 15u00

Ook VIP-arrangementen beschikbaar.
KLIK HIER voor info The Ladies & The Tramp (zaalshow)
Tickets: kunnen online gereserveerd worden via de webshop van www.fakkeltheater.be, telefonisch via 070 246 036 en tevens aan de kassa van het Fakkeltheater, Hoogstraat 12 te 2000 Antwerpen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: