Eind deze maand, vrijdag 30 maart 2007 ligt het allereerste album van Monday Justice in de winkels. ‘Not your average man’ is de titel van de full-cd die de Britse zanger heeft opgenomen. Samen met de Belgische producer Patrick Hamilton én met de muzikanten Vincent Pierins en Herman Cambré,...is ‘Not your average man’ zowaar een drie sterren album geworden!

“Voor mij is het echt fantastisch dat ik mijn eerste full-cd kan uitbrengen. Als artiest droom je er uiteindelijk toch van om op de één of andere manier je ei kwijt te kunnen” zegt Monday Justice. Internationaal bestaat er een grote kans dat ‘Not your average man’ de Amerikaanse markt zal bereiken. Trouwens, een paar weken geleden was Monday te gast op het concert van Lionel Richie in het Antwerps Sportpaleis. Na afloop heeft Monday Justice een korte ontmoeting gehad met Lionel én met de manager. “Ik heb hen beiden mijn full-cd ‘Not your average man’ gegeven en gevraagd om mij te contacteren als ze interesse hadden. Eén dag na het concert heb ik telefoon gekregen van Lionel Richie’s manager en die liet me weten dat er interesse was om eens af te spreken. Pas op, ik ga niet zweven maar dat soort van berichten is wel altijd erg leuk’ zegt Monday Justice.

De release van z’n album ‘Not your average man’ zal alvast niet onopgemerkt voorbijgaan. Er staan signeersessies en akoestische sets op het programma, muziekketen Media Markt steekt z’n schouders onder de artiest en heeft hem bekroond met de titel “Breaking act”. Dat is meteen de eerste keer sinds de keten in België z’n deuren heeft geopend, dat ze een album en artiest op die manier omarmen.

Dat Monday Justice veel talent heeft bewees hij zaterdagmorgen nogmaals in ‘Niets is zeker ‘ op Radio 2. Via de website kan je z’n live-interventies nog eens herbeluisteren.

Op zaterdag 31 maart 2007 en op zondag 1 april 2007 is Monday Justice van de partij tijdens de ‘Fools rush in’ tour van ReBorn. Monday zal de pré-show verzorgen met een akoestische versie van z’n single ‘I Know’ en natuurlijk ook z’n huidige song ‘Out of control’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: