Met gepaste trots kondigen we onze laatste acht bands aan. Hierbij enkele acts met een zeer stevige live reputatie. Zo zorgde BLANCK MASS (aka 1/2 van Fuck Buttons) volgens 3voor12 voor "het avontuurlijkste feestje van Best Kept Secret 2015."

DANS DANS blies ons dan weer op Boomtown volledig van onze sokken, iets wat ze op Cactus ook al klaarspeelden volgens Focus Knack: "Waarom zijn wij Belgen zo bescheiden? Want hoorde Dans Dans ****, gezien het duizelingwekkende niveau van haar prestatie, het festival niet gewoon af te sluiten?"

Enola was dan weer zeer lovend over CONDOR GRUPPE op ons favoriete Gentse festival. "Ook live imponeren ze wederom van begin tot einde. Condor Gruppe is als prachtig wegdromen in een mysterieus landschap."

KING DALTON komt dan weer zijn tweede plaat voorstellen. Volgens Damusic bewijzen ze keer op keer dat "hun ijzersterke live-reputatie niet uit de lucht gegrepen is."

Daarnaast vullen we de affiche aan met de lokale helden van THE FUTURE DEAD, HEAVY MANNERS, MANWHORE & MOTIVO LOCO.

We kunnen ook zeggen dat onze legendarische after-parties in Zaal De Zwerver terug zijn. Elke avond sluit één van bovenvermelde dj's de dag feestelijk af!

Het eerbetoon van ROLAND VAN CAMPENHOUT aan MOONDOG was al eerder aangekondigd maar nu weten we ook welke namen achter die 'Friends' schuil gaan. Een bijzonder straffe rits muzikanten die hun sporen reeds verdienden bij bands als Arno, Arsenal, Admiral Freebee en Daan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Leffingeleuren
Datum: 
18 en 19 september 2015
Locatie: 
Leffingeleuren
Meer over