De afgelopen jaren speelde Lindsey Stirling al twee keer in een uitverkochte Ancienne Belgique en Stadsschouwburg in Antwerpen. Het concert op zaterdag 12 oktober 2019 in het Koninklijk Circus zit ondertussen zo goed als vol. Ze voegt op 26 september een extra concert toe in het Koninklijk Circus.

Alleskunner Lindsey is wereldwijd uitgegroeid tot een waar fenomeen dankzij de combinatie van haar unieke muzikale stijl (folk, pop en dubstep) met spraakmakende en theatrale liveshows waarin hits, dansers en videoprojecties het publiek tot een kookpunt brengen.

In de vijf jaar die volgden op haar gelijknamige debuutalbum uit 2012 groeide de electro-impresario, violiste, danseres en artieste in alle stilte en nederigheid uit tot een van de meest innoverende sterren van de 21e eeuw.

Ze verwierf vooral ook veel bekendheid met haar interpretaties van bekende soundtracks van videogameswaaronder Zelda, Assassin’s Creed, Skyrim en Pokemon. Haar muziekvideo’s werden op YouTube miljoenen keren bekeken en het aantal trouwe fans groeit nog dagelijks.

Haar derde studioalbum, 'Brave Enough’, debuteerde op plaats 5 in de top 200-albumlijst van Billboard, steeg daarna naar de eerste plaats in de Billboard eindejaarslijst van beste elektronische albums en leverde Stirling in 2017 een Billboard Music Award op voor beste elektronische album. In 2017 bracht Lindsey ook haar eerste kerstalbum uit, getiteld 'Warmer in the Winter'. Dit album, boordevol klassieke en originele nummers, werd al snel nummer 1 van de nieuwe kerstalbums van 2017, nog voor populaire zwaargewichten zoals Gwen Stefani en Sia.

Met een wereldwijde fanbase is Lindsey Stirling de eerste artieste die klassieke viool met moderne dans op een geloofwaardige manier weet te combineren. De ticketverkoop voor het extra concert op 26 september in Koninklijk Circus start op vrijdag 7 juni om 10u via www.greenhousetalent.be.

Greenhouse Talent waarschuwt voor illegale ticketwebsites en benadrukt dat Ticketmaster het enige officiële verkoopkanaal is. De zwarte lijst met doorverkopers is te vinden op ilovemyticket.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lindsey Stirling
Datum: 
26 september 2019
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel

Reservatie:

Meer over