Na de release van haar boek ‘Mama worden, de weg naar geluk’, legt Lindsay opnieuw de klemtoon op haar muzikale carrière en verwent ze haar fans met ‘Samen’, een nieuw duettenalbum dat op vrijdag 26 juli verschijnt. Verrassend is de samenwerking met Buurtpolitie-gezicht Ianthe Tavernier, waar Lindsay ‘Niets houdt ons tegen’ mee zingt, een Nederlandstalige bewerking van de Katrina & The Waves-klassieker ‘Walking On Sunshine’. Lindsay strikte ook Bart Herman en die schreef het originele ‘De klok tikt door’, waarin het duo het o.a. heeft over de klimaatopwarming en de veranderende wereld. ‘Liefde voor altijd’ is bijzonder, want het is een duet dat ze opnam met Topper René Froger: “Ook al kennen we elkaar, toch was ik behoorlijk zenuwachtig toen ik het hem op de man af vroeg of hij wou meewerken aan dit album. Verrassend genoeg hapte hij onmiddellijk toe en had hij ook al een liedje in gedachte: ‘Liefde voor altijd’. René heeft een warme, krachtige stem en dus heb ik zelf ook iets hoger gezongen en uitgehaald, wat deze song bijzonder maakt.”Op ‘Samen’ vind je ook nog duetten met Mieke, Christoff, Laura Lynn, Luc Steeno, Herbert, Jan Smit, De Romeo’s, Lisa del Bo & Sasha.

Vrijdag 26 juli verschijnt het album en als voorbode verschijnt komende vrijdag de eerste single ‘Pak maar m’n hand’, een duet dat Lindsay opnam met Lissa Lewis. “Dit wordt mijn 9de album en het klinkt inderdaad volwassener. Mijn platenfirma Top Act Universal gaf me de kans om binnen het Lindsay-profiel buiten de lijntjes te kleuren en dat resulteert in een bijzonder album met 12 duetten.

Lindsay stelt ‘Samen’ voor tijdens ‘Feest op de Dijk’, op woensdag 24 juli in Wenduine. Het evenement is gratis toegankelijk voor het publiek en na afloop signeert Lindsay met enkele duetpartners haar nieuwe cd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over