Voor de Oost-Vlaamse zangeres Lindsay was het al een feestweek, met zondag haar uitverkochte jubileumconcert ’10 Jaar Lindsay’ in Geraardsbergen en als kers op de taart knalt ze met haar nieuwe verzamel-cd ’10 jaar Lindsay’ vanuit het niets op één binnen in de officiële Vlaamse Ultratop albumlijst.Mijn derde nummer één-album, na mijn debuut-cd ‘De mooiste dag’ in 2009 en ‘Het beste en meer – 5 zomers lang’ in 2012. Dank je wel aan de vele fans die mij al die jaren steunden en blijven steunen, tijdens de optredens, maar ook als ik een nieuw album uitbreng. De verzamelaar ’10 Jaar Lindsay’ valt duidelijk in de smaak, want zowel de reguliere als de luxe versie, die beiden ook vijf nieuwe liedjes bevatten, vliegt over de toonbank. Ik ben ongelofelijk trots op dit album, zeker op de gelimiteerde luxeversie die bestaat uit een prachtige booklet met exclusief fotomateriaal uit mijn persoonlijk archief.

Lindsay blijft één van de succesvolste Vlaamse artiesten, want naast haar drie nummer één-albums scoorde de zangeres de voorbije tien jaar ook nog eens acht nummer één-hits in de Vlaamse Ultratop 50, verkocht ze meer dan 100.000 cd’s én werden vijf van haar acht uitgebrachte albumsgoud. Met haar nieuwe single ‘Ware liefde’ staat Lindsay deze week op 32 in De Vlaamse Ultratop 50.

In de releaseweek komt Lindsay met haar nieuwe cd ’10 Jaar Lindsay’ vanuit het niets op één binnen in de Vlaamse Ultratop. Lindsay neemt de koppositie over van Frans Bauer en doet het nog beter dan de nieuwe releases van o.a. Anne-Marie, Post Malone en haar grote voorbeeld Helene Fisher.

Het album ’10 Jaar Lindsay’ is uitgebracht op het Top Act Music-label van Universal Music.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over