Vorige week was Marco Borsato drie avonden te gast in het Antwerps Sportpaleis met zijn ‚Duizend spiegels’ concerten. Wie ook in het publiek zat, was Lindsay. „Voor mij was dit een zeer mooie avond. Ik ben al jaren een bewonderaar van Marco Borsato zijn repertoire en ik probeer ook telkens wanneer hij naar het Sportpaleis komt erbij te zijn. Dit jaar had ik de kans om Marco na afloop nog even te ontmoeten en hem te kunnen feliciteren met het schitterende concert. Voor mij waren het twee vliegen in één klap, want ik genoot niet alleen van een fijne, muzikale avond, ik heb ook inspiratie kunnen opdoen voor mijn eigen, grote live concert”, zegt Lindsay enthousiast. ‚Wat ik bijzonder vind is dat je op een creatieve wijze je liedjes eens anders gaat aanpakken en er een verrassende, soms gedurfde versie van kan maken, zonder dat de sterkte van het liedje evenwel verloren gaat”, voegt de zangeres er nog aan toe.

Op zondag 10 augustus staat Lindsay - voor het eerst - met haar eigen live band in het  Casino van Middelkerke. Die avond brengt Lindsay haar grootste hits maar ook liedjes die afkomstig zijn uit haar recent verschenen succesalbum ‚Liefde & Muziek’Wie nog een kaartje wil voor dat concert moet echt snel zijn want er zijn maar een paar plaatsen meer beschikbaar. Reserveren doe je via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/min).

Overigens zet Lindsay zet de zomermaanden sterk in en kiest ze resoluut voor het walsje 'Bella Romantica', haar persoonlijke favoriete song die afkomstig is van haar succesalbum ‚Liefde & Muziek’. „Met ‚Bella Romantica’ maak ik niet alleen mijn grootvader blij – hij is zot van dat liedje – maar ook mezelf, want dit is inderdaad mijn lievelingsliedje van de nieuwe cd. Ik merk al geruime tijd tijdens de optredens dat het publiek heel enthousiast is, vandaar ook de keuze voor het nummer als nieuwe single,” aldus Lindsay.

De clip van ‚Bella Romantica’ is deze week de nieuwe MENT LIEVELING, te zien op anne en op de regionale televisie. Het nummer is deze week ook uitgeroepen tot 'Trots’ plaat bij VBRO en opgepikt bij nog een resem nationale en regionale radiostations in Vlaanderen.

Vanaf vandaag kan je ‚Bella Romantica’ ook digitaal aankopen op iTunes voor slechts €0,69 en wel met deze link: https://itunes.apple.com/be/album/bella-romantica-single/id875269252

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: