Over Alle 7 Zeeën, dat is de titel van de nieuwe single waarmee Lindsay uitpakt dezer dagen. Het aanstekelijke liedje is afkomstig uit haar succesalbum Liefde & Muziek wat de zangeres eind maart heeft voorgesteld. "De kerngedachte die in dit liedje zit is nooit opgeven. Het maakt niet uit hoeveel tegenslagen je te verwerken krijgt of hoe sterk de tegenstroom is, je moet vooral niet opgeven, maar gewoon doorgaan en blijven kiezen voor elkaar", licht Lindsay kort toe. Haar nieuwe single Over Alle 7 Zeeën is vanaf vandaag als cd-single digitaal te koop via iTunes.

Komende zondag, 10 augustus, brengt Lindsay haar nieuwe single voor het eerst met haar eigen live band tijdens een uitverkocht concert in het Casino van Middelkerke. “Deze week wordt het voor mij nog goed repeteren met de band, want ik wil er zondag helemaal staan. Het is mijn allereerste optreden met mijn eigen band in een bomvolle zaal, en dan wil ik natuurlijk dat de mensen die komen kijken ook echt een unieke avond mogen beleven. Het is een dag waar ik al lang erg naar uitkijk en die eindelijk aanbreekt”, zegt een enthousiaste zangeres.

Net als de nieuwe single Over Alle 7 Zeeën heeft de solo carrière van Lindsay – die begon in 2008 – alle wind in de zeilen. Haar 5de studio-album Liefde & Muziek wat vier maanden geleden verscheen, is opnieuw een voltreffer en is al wekenlang terug te vinden in de top 10 van de Ultratop album 50. Op die recentste cd staan er ondertussen ook vier nummer één hits, waaronder Een Liefde Voor Het Leven, Kom In Mijn Armen - het duet met Christoff – en Bella Romantica, haar vorige single.

Ter ondersteuning van de nieuwe single Over Alle 7 Zeeën is er ook een fijne videoclip met een tof verhaal. Lindsay: "De videoclip die we hebben opgenomen bij dit nummer is, vind ik althans, zeer mooi geworden . Het was best nog spannend, want toen we aankwamen in Marbella voor de opnames van onze muziekspecial, hadden we nog geen idee of het ons zou lukken om te kunnen gaan varen op zee. Op de eerste avond van ons verblijf, was ik in gesprek met een bevriend koppel, Vlamingen die een boot hadden liggen in de haven. Dankzij hen zijn we kunnen gaan varen en is dit nummer ook voorzien van prachtige beelden waar je bijna letterlijk gaat bij wegdromen.” Vanaf deze week is de clip te zien op anne en hij heeft ook de titel van MENT Lieveling al meegekregen.

Over Alle 7 Zeeën, nu digitaal verkrijgbaar!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over