De gevarieerdste party van de regio”, zo omschrijft West-Vlaming en mede-organisator Thomas Vandekerkhove het nieuwe feestinitiatief. Samen met Benelive Entertainment opent hij op zaterdag 5 maart de deuren van Waregem Expo voor de talrijke feestvierders. “We zetten nu ook in onze regio het voorjaar in met een ultieme party voor de feestvierders. Onze line-up was al gedeeltelijk gekend met DJ Ward, de Vengaboys en Jettie Pallettie. Vandaag worden daar nog De Romeo’s, schlagerzangeres Lindsay én fenomeen 2 Fabiola aan toegevoegd. Hiermee is de line-up van Het Foute Feest compleet. Wie houdt van een goed feestje met gevarieerde optredens, is van harte welkom”, klinkt het bij de organisatie. Tickets en info kan je vinden op www.hetfoutefeest.be

In navolging van de andere provincies, heeft West-Vlaanderen nu ook in het voorjaar zijn eigen "foute" party-spot; Het Foute Feest. “De basis van onze party kan je terugvinden in de jaren ’90, wanneer er in de dorpen en steden toffe ‘fuiven’ waren. De mensen spraken vroeg af in de fuifzaal, genoten van een pintje en dankzij de draaikunsten van de dj was het altijd drummen op en rondom de dansvloer. Met DJ Ward hebben we een gastheer die dat gevoel perfect begrijpt en vertaalt naar de moderne tijden. Ward verdiende reeds z’n sporen als resident-dj van Studio 54, I Love the 90’s, Festival van de Ambiance, e.v.a. Met zijn stomende beats, classics, meezingers en actuele hits, weet hij perfect hoe hij de massa in beweging moet krijgen”, zegt Thomas Vandekerkhove enthousiast.

90’s

Met de aanwezigheid van 90’s iconen de Vengaboys (‘Up & Down’, ‘We Like To Party’) en 2 Fabiola (‘Lift You Up’, ‘She’s After My Piano), maken de organisatoren van Het Foute Feest duidelijk dat ze meer zijn dan een zoveelste party. “De artiesten uit de 90’s zijn nog steeds ‘hot’ en ‘trending’. We zorgen in West-Vlaanderen trouwens voor een primeur, want het is de eerste keer dat 2 Fabiola en de Vengaboys het podium delen in onze regio."

Gevarieerd

Men zegt wel eens dat een Vlaams volksfeest geslaagd is, wanneer je kon mee hossen in de polonaise. Voor deze ultieme feestbeleving zorgen De Romeo’s, Lindsay en de immens populaire Jettie Pallettie, die met liedjes als ‘Feest in de tent’ en ‘Hey knul’ sterke muzikale troefkaarten heeft om uit te spelen.“Op basis van de voorverkoop kunnen we zeggen dat de interesse voor Het Foute Feest groot is. Uit reacties die we krijgen van onze voorverkooppunten in o.a. Waregem, Kortrijk en Roeselare, blijkt vooral de blijheid van de mensen, die eindelijk eens in eigen regio kunnen gaan feesten. Als het zo doorgaat, dan wordt de eerste editie een succes en zijn we vertrokken voor een jarenlange traditie. Dat is hoe dan ook de bedoeling”, zegt Thomas Vandekerkhove.

TICKETS EN INFO

Het Foute Feest, met DJ Ward, Vengaboys, Lindsay, Jettie Pallettie, De Romeo’s en 2 Fabiola, vindt plaats op zaterdag 5 maart in Waregem Expo. Meer info op www.hetfoutefeest.be

Tickets kan je reserveren via http://www.teleticketeasy.be/nl/distribution-id/113566/event/291271/het-foute-feest of telefonisch op 070/345.999 (Max. €0,30/Min). Ook in de Ring Shopping Kortrijk, de Brooklyn vestigingen van Kortrijk, Waregem en Roeselare én in de Giks van Waregem zijn er partytickets te koop .

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: