Het Franse pop folk duo Lilly Wood & The Prick komt op dinsdag 26 oktober naar de Brusselse Ancienne Belgique. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 24 februari 11:00 via www.abconcerts.be en www.fkpscorpio.be.

Zangeres Nili Hadida and gitaris Benjamin Cotto leren elkaar kennen in 2006 in een café in Parijs. Ze beginnen samen songs te schrijven, worden via MySpace opgemerkt en brengen in 2009 een eerste EP uit. Hun eerste album 'Invicible Friends' volgt in 2010 en valt meteen in de prijzen. Het duo wint een Victoire de la Musique in de categorie 'beste nieuwkomer'.

Er volgen nog 2 abums 'The Fight' en 'Shadows', maar het is uiteindelijk een single van hun eerste album die internationaal succes brengt. De Duitse DJ Robin Schulz' maakt een remix van 'Prayer in C', het nummer bereikt de top van de charts in o.a. Frankrijk, UK, Spanje, Duitsland, Nederland en België.

Ten tijde van de lockdown in 2020 brengen Lilly Wood & The Prick toepasselijk de single 'Lonely Life' uit. Een voorbode van een nieuw album dat in mei van dit jaar zal verschijnen en dat ze op 26 oktober voorstellen in de AB in Brussel.

Tickets kosten 31 euro in voorverkoop (incl. servicekosten) en zijn vanaf woensdag 24 februari 11:00 te koop via www.abconcerts.be en www.fkpscorpio.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: