Augustus is in zicht en het programma van het Pukkelpopfestival valt stilaan in zijn definitieve plooi. Vandaag voegt de organisatie nog eens 6 namen toe aan de nu al erg veelzijdige affiche.

Meest opvallende naam is zonder twijfel de Amerikaanse rapper Lil Uzi Vert. Tats & dreads, een bijzondere kledingstijl en een tijdlang zelfs een roze diamant in zijn voorhoofd; aan star quality alvast geen gebrek bij het jonge supertalent. Ook niet onbelangrijk, zijn muziek is top! Dat bewijzen zijn legendarische live shows met stevige moshpits en dito walls of death.

Afspraak op vrijdag 19 augustus voor een banger van formaat en een mooie aanvulling op het pittige dagprogramma met o.a. Slipknot, Cypress Hill en Nothing But Thieves. Young Thug haakt helaas af, een juridisch geschil weerhoudt hem ervan om het land te verlaten.

Nog op vrijdag mogen de dansbenen helemaal los op de beats van de Franse producer en dj Vitalic. Of de vuisten de lucht in bij DoFlame, met zijn opzwepende hardcore en teen punk uit Toronto. Meer raptalent komt van dichter bij huis met de Antwerpse Miss Angel. Female empowerment en Missy Elliot die nooit ver weg is. Een goed recept voor haar show op zaterdag 20 augustus.

Tot slot is er nog dit mooie duo op zondag: de Nederlandse popparel Eefje de Visser en de Gentse folknachtegaal Meskerem Mees.

Er resten nu nog maar een handvol vrije plekken binnen de Pukkelpopaffiche. Die worden in de loop van de volgende weken ingevuld. Het volledige overzicht staat ook op www.pukkelpop.be.

TICKETS & INFO

Een dagticket kost €115, een combiticket kost €245. Gratis openbaar vervoer is in het festivalticket inbegrepen. Op de website van Pukkelpop kan je terecht voor festival- en campingtickets, eet- en drankbonnen aan voordeeltarief, maar ook als je een ticket van dag wil veranderen of wil upgraden naar een combi.

Of je nu van indie, rock, pop, hiphop, electronic of gewoonweg álles houdt; Pukkelpop is een festival dat je als muziekliefhebber moet meemaken. Ook foodies, cultuurlovers en streetartfans zullen opnieuw ogen en oren tekort komen tijdens deze vierdaagse muzikale ontdekkingsreis.

Let’s Pukkelpop!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: