Eerste concert in minder dan uur uitverkocht

Lil’ Kleine is hot! De 7500 tickets voor zijn ‘ALLEEN’-show in de Lotto Arena vlogen vorige week in minder dan een uur allemaal de deur uit. En ook de wachtlijst loopt intussen vol. Maar er is goed nieuws voor z’n fans: de jonge Nederlandse rapper kondigt vandaag een extra show in ons land aan. Die tweede show vindt plaats op 30 april 2018. De ticketverkoop start vanavond, donderdag 12 oktober, om 20u00 via www.lotto-arena.be

‘Alleen’ is een next level hiphop-show, die de zanger, zoals de titel al zegt, grotendeels ‘alleen’ doet. Want anders dan bij voorgaande shows, brengt hij deze keer geen gastartiesten mee. Al kunnen fans zich wél verwachten aan een muzikale rollercoaster én een visueel spektakel.

Lil’ Kleine: “Wauw! Eén show in de Lotto Arena vond ik al dik, maar dat die show in amper een uurtje uitverkocht én we nu een tweede concert doen, maakt me echt mega blij. Ik kan niet wachten!

Bij onze Noorderburen waren de tickets voor zijn elf shows ook in een mum van tijd uitverkocht. De tournee raakte daar in amper één dag volledig uitverkocht. De rapper wist zelfs het Koninklijk Theater Carré, de prestigieuze Amsterdamse concertzaal, binnen een half uur uit te verkopen. Vorige week, op vrijdag 6 oktober, trapte hij daar zijn Nederlandse concerttour op gang.

Over Lil’ Kleine:
Amper twee jaar geleden, op z’n twintigste, brak hij samen met collega-rapper Ronnie Flex door in Nederland én België met hun mega-hit Drank & Drugs. Eind mei van dit jaar bracht hij zijn eerste solo-album ‘Alleen’ uit. Op het album hoor je Lil’ Kleine anders dan je van hem gewend bent. De rapper laat een persoonlijkere en gevoelige kant zien van zichzelf, al blijft hij trouw aan zijn kenmerken: een vet Amsterdams accent en directe, stoere taal. Het album was meteen goed voor platina in Nederland en stootte door naar een derde plaatse in de Vlaamse Ultratop 100.

Verschillende nummers van ‘Alleen’ scheren ook bij ons hoge toppen in de hitlijsten. Zijn nummer ‘Krantenwijk’ staat intussen al 14 weken lang in de Ultratop en behoort tot de populairste nummers van het moment op iTunes en Spotify. Met maar liefst 130 miljoen streams is hij trouwens de meest beluisterde Nederlandse artiest op Spotify ooit. En ook op sociale media is Lil’ Kleine geliefd. Met 900.000 volgers op Instagram en in totaal zo’n 2.000.000 fans op andere kanalen, is hij één van de grootste social influencers van de Benelux.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over