Een nieuwe reeks namen voor de line-up van XITE Awards 2017 is bekend! Lil' Kleine, Boef, Kris Kross Amsterdam, Maan, Teske en Vinchenzo zijn toegevoegd aan de line-up van de XITE Awards 2017! Zij treden op donderdag 23 november op in de Melkweg in Amsterdam. De avond wordt afgetrapt door een optreden van XA17 host Bizzey. Houd xite.be/xa17 de komende weken in de gaten voor een volledige lijst van alle optredens.

De XITE Awards worden georganiseerd door muziekzender XITE. De avond is een ultieme mash up van het muziekjaar 2017, verpakt in een vette awardshow met optredens van (inter)nationale artiesten, dj's en opkomende talenten. Boef is de grootste kanshebber van de avond met maar liefst vijf nominaties, waaronder Best Music Video voor zijn hit Habiba en Best Song voor zijn samenwerking met Lil' Kleine op de track Krantenwijk. Daarnaast zijn in totaal maar liefst 11 Belgische artiesten, waaronder Oscar & The Wolf, Dimitri Vegas & Like Mike, en Lost Frequencies, genomineerd voor minstens een XITE Award. Stem vandaag nog op xite.be/xa17 en bepaal hoeveel landgenoten op donderdag 23 november hun XITE Award mogen afhalen in de Melkweg in Amsterdam.

In totaal maken 47 nationale en internationale artiesten kans op een van de 11 XITE Awards. Check hier de volledige lijst van genomineerden. Stemmen kan via xite.be/xa17.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: