De affiche van het gratis evenement Festival aan Zee 2019 (zaterdag 27 april & zondag 28 april) in De Panne krijgt nog 3 toevoegingen! De razend populaire Ketnet-hitserie #LikeMe speelt op zaterdag 27 april een van hun eerste shows ooit - en dat helemaal gratis. De edgy rockgroep RHEA en de Oostendse DJ Mr Helios (+ live saxofonist Nicomedes) worden aan de affiche toegevoegd bij klinkende headliners zoals Laura Tesoro, De Jeugd Van Tegenwoordig, Paul Michiels (Soulsister), Omdat Het Kan Soundsystem, Kapitein Winokio... Op de website vind je de volledige line-up terug.
Ook op de vooravond van Festival aan Zee geniet je van concerten. Schepen van Toerisme Cindy Verbrugge van De Panne: “Nieuw dit jaar is op vrijdagavond 26 april de muzikale avond FU.ZEE, een gratis evenement voor iedereen die De Panne een warm hart toedraagt.

De cast van de razend populaire Ketnet-hitserie #LikeMe komt naar Festival aan Zee 2019! De succesreeks ‘#LikeMe’ ging op 13 januari 2019 in première op Ketnet en vond sindsdien zijn weg naar duizenden kijkers van alle leeftijden. Deze muzikale tv-reeks herwerkt tijdloze Nederlandstalige klassiekers van artiesten zoals Yasmine, Clouseau, Nicole en Hugo... Wie afzakt naar De Panne op zaterdag 27 april, die geniet in primeur van deze wervelende show! De 2 betalende shows in de Lotto Arena zijn volledig uitverkocht. Beleef samen met Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona een wervelende show boordevol dans en natuurlijk al jouw favoriete hits.

RHEA is een jonge rockband uit Gent. Met scheurende riffs en gitaren zijn ze een advocaat voor de klassieke Rock ’n’ Roll, dan wel met een duidelijk moderne toets. Met stevige drums en een “edgy” sound gaat RHEA volle gas recht vooruit. Een maand na de oprichting werd de band geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2016 en kort daarna voor de Humo’s Rock Rally 2016. Hun eerste single 'Silver Lines' hoor je tegenwoordig op Studio Brussel.

Mr Helios heeft zijn vaste stekjes gevonden in de befaamde Overpoortstraat in Gent. Hij blijft ook trouw aan zijn thuisstad Oostende, want hij is resident-dj in Club Nice, heeft hij al enkele keren The Lounge op zijn kop gezet en mocht in 2017 plaatjes draaien op het hoofdpodium van de Paulusfeesten. Op Festival aan Zee 2018 leverde hij een piekfijne DJ-set af in de Belfius Beach Boutique. Op Festival aan Zee 2019 doet hij het op de Mainstage én met een specialleke. Hij brengt saxofonist Nicomedes mee voor extra zwoele vibes.

Nieuw op vrijdag: Fu.Zee

Niet alleen op zaterdag 27 en zondag 28 april kan je genieten van concerten. “Nieuw dit jaar is op vrijdagavond 26 april de muzikale avond FU.ZEE", zegt schepen van Toerisme Cindy Verbrugge van De Panne. "Dit is een unieke samenwerking tussen Westtoer en de gemeente De Panne om de inwoners, tweedeverblijvers en mensen met een warm hart voor De Panne eens extra in de watten te leggen. Ons internationaal lokaal talent Wanthanee bijt de spits af met Outer. Geena Lisa laat zich voor haar hits begeleiden door de koninklijke harmonie Ypriana en tot slot zal DJ Bob spetterende fuifmuziek draaien voor groot en klein. Een niet te missen gezellige avond voor kids, tieners, ouders en grootouders.” Deze concertavond is gratis.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: