Ketnetters en hun ouders kunnen het weekend goed inzetten met de twaalfde (en voorlaatste) aflevering van #LikeMe, sinds deze namiddag beschikbaar op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Zij die liever voor de televisie kruipen, moeten nog even wachten tot zondag. Dan wordt de aflevering om 08.50 uur uitgezonden op Ketnet.

Op Ketnet.be en in de Ketnet-app zijn daarnaast heel wat extra's terug te vinden:Sing #LikeMe, Vlog #LikeMe en Dance #LikeMe, de ideale manier om samen met de kinderen even de benen los te schudden nu iedereen binnen zit.

Klassiekers in een nieuw jasje

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #Bridezilla kent u ongetwijfeld nog van vroeger: 'Liefde is een kaartspel' van Lisa del Bo (gezongen door Karen Damen) en 'Leef' van Sam Bettens. Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van #LikeMe.

Lisa del Bo: Liefde is een kaartspel

'Liefde is een kaartspel' wordt in de twaalfde aflevering gezongen door wedding planner Saskia Vogels, gespeeld door Karen Damen. En zij was onder de indruk van de #LikeMe-versie van het nummer:

"Toen Fabric Magic me vroeg om de rol van Saskia te spelen hoopte ik natuurlijk stiekem op een eigen nummer in #LikeMe-stijl! Ik was dan ook verbaasd om te horen wat ze met 'Liefde is een kaartspel' hebben gedaan. Dat nummer was uiteraard al superleuk maar klinkt nu weer heerlijk eigentijds. Hopelijk kunnen alle generaties het na uitzending weer uit volle borst meezingen!”

Het onderstaande fragment komt uit een aflevering van De Muziekdoos uit 1997 waarin voormalige Belgische Eurovisiesongfestivalkandidaten hun nummer brengen. Lisa del Bo, artiestennaam van Renilde Goossens, zingt er ‘Liefde is een kaartspel’. Met dat nummer trok ze in 1996 naar het Eurovisiesongfestival. Ze nam eerder al deel aan de preselecties voor dat festival in 1993 met het nummer ‘Vlinder’ (gecoverd in het eerste seizoen van #LikeMe).

Sam Bettens: Leef

Het fragment komt uit Vlaanderen boven, een show met optredens op de Grote Markt van Brussel en Sint-Niklaas ter ere van de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap in 2008. Sam Bettens brengt (in Brussel) het nummer ‘Leef’. Sam Bettens is al sinds begin jaren ’90 actief in de muziekwereld. Met de groep K’s Choice scoorde hij verschillende hits, zoals ‘Not an addict’. Tegenwoordig maakt Sam muziek met zijn groep Rex Rebel. Zij brachten eind 2019 hun eerste nummer ‘Big Shot’ uit.

In de twaalfde aflevering #Bridezilla zijn de klasgenoten van Vince niet te spreken over de regeltjes van Saskia met betrekking tot het feest. Ook Olivier heeft het stilaan gehad met Saskia haar aanpak. Vince doet ondertussen zijn best om het hoofd cool te houden.

Nieuwe afleveringen van #LikeMe: elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 08.50 uur op Ketnet.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: