De twaalfde aflevering van #LikeMe, #PROMNIGHT, gaat over – u raadt het nooit – het schoolbal. Zal Caro eindelijk te weten komen wie de mysterieuze Ruben is? En wie zal er gekroond worden tot koning en koningin? En wat voert Kyona eigenlijk in haar schild? Veel vragen, veel mysterie. Zullen ze eindelijk opgelost worden in deze voorlaatste aflevering?

ANDRE HAZES – UIT M’N BOL

Op het bal zingt directeur Wolfs, gespeeld door Hugo Sigal, Uit m’n bol van de magistrale André Hazes. Het nummer dateert van 1993 en is een van de vele hits die de Amsterdammer scoorde in de loop van zijn muzikale carrière.

“Het was heerlijk om “uit m’n bol” te gaan. Het is een minder gekend nummer van Andre Hazes. Maar ik ben blij dat ik het mocht doen met een fantastisch arrangement en daarbij ook nog eens een formidabele swingende choreografie!”
Hugo Sigal

VOOR HAAR – GENE THOMAS

Gene Thomas raakte bekend bij het publiek als lid van X-Session. In 2003 begon hij aan zijn solocarrière, waarbij hij resoluut de Nederlandstalige tour opging. Voor haar was zijn eerste single, speciaal geschreven voor zijn vrouw Kristel Verbeke.

Elke zondag wordt een nieuwe aflevering uitgezonden op Ketnet omstreeks 8.55 uur. Op Ketnet.be, in de Ketnet-app en in de Tv-theek van Telenet kan je de afleveringen herbekijken samen met heel wat extra's: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe, The making of #LikeMe.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over