“Met dit album behoud ik zoveel mogelijk 1 op 1 contact met mijn fans door middel van verzegelde brieven die ik ze heb gestuurd. Zo krijgen mijn echte fans alvast een sneak preview voordat de wereld het ziet.” - Lijpe

Als artiest en persoon blijft Lijpe zich in een stijgende lijn ontwikkelen en dat is iets waar hij zeker trots op kan zijn. Vandaag is zijn nieuwste album ‘Verzegeld’ uitgekomen. Bovendien werd afgelopen maand bekendgemaakt dat zijn vorige album ‘Dagboek’ is genomineerd voor een Edison Pop Award in de categorie ‘Hiphop’.

Op 'Verzegeld' rapt Lijpe op kenmerkende wijze over persoonlijke dingen en leermomenten in zijn leven. De rapper vond het belangrijk om deze momenten te delen met zijn publiek, wat resulteerde in dit ijzersterke album. De twaalf tracks waaruit de plaat bestaat, voelen stuk voor stuk aan als brieven vol met inspirerende verhalen die de artiest deelt met zijn trouwe luisteraars. Het gevoel van de brieven wordt versterkt door de postzegel en de verzegeling die te zien zijn op de albumcover. Na de singles ‘Mansory’ met Frenna en ‘Van de Buurt’ is sinds vandaag het hele album ‘Verzegeld’ te beluisteren.

Naast Frenna staan er featurings op van Kevin, KA en JoeyAK. De producties zijn gedaan door onder meer Jordan Wayne, Monsif, MB en Chievva.

Abdel Achahbar, zoals de rapper eigenlijk heet, schreef bedankbrieven naar enkele trouwe fans in de aanloop naar ‘Verzegeld’. Zij werden hierin bedankt voor hun trouwe support en kregen alvast een sneak preview van het album te horen. Lijpe is één van de meest productieve artiesten in de Nederlandse muziekindustrie.

Hij brengt alweer zijn negende studio-album uit in slechts ácht jaar tijd. Hiermee houdt de rapper zonder twijfel zijn productiviteit in stand en verblijdt hij zijn fans wederom met muziek
die een luisterend oor biedt. Van zijn voorgaande platen behaalden er maar liefst drie albumreleases een nummer 1 positie in de Album Top 100. In 2018 stond Lijpe zelfs met vijf albums tegelijkertijd in de charts.

De prestaties in zijn carrière blijven dan wel ongeëvenaard, toch blijft hij altijd dichtbij zichzelf - en dát maakt Lijpe, Lijpe.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over